Acasă Politic Gigele, lasă-te!

Gigele, lasă-te!

884

Punct final. Alegerile locale 2016 au devenit istorie. Partidul humanoidului de la Cotroceni a pierdut Bucureștiul, fără drept de apel. Se zice că cine pierde Capitala pierde și parlamentarele. Dar, asta-i povestea altora, nu e treaba noastră…

Aici, la Olt, marele om politic, cum s-a crezut și i-au șoptit niște purtătoare de fond de ten de la partid, Gigel Sorinel Știrbu, poate să plece acasă! A făcut cel mai mare rău dreptei din Olt. Unii spun că n-ar fi bine să dai într-un om căzut, dar nu sunt nici pe departe niște lovituri, ci doar constatări. Pentru liberali, pentru oamenii de dreapta și pentru cei din județul Olt, care gândesc altceva decât social-democrat.

1. Gigel Știrbu a impus cea mai proastă soluție pentru Slatina. Și când a văzut că Bălașa nu are șanse, a mers mai departe cu el. Se zice că perseverența în greșeală nu e arma omului deștept.
2. Mâna de primari scoși de PNL în Olt nu are nimic în comun cu performanțele politice ale lui Gigel Știrbu. Oamenii s-au scos singuri. Pe Mădălin de la Balș, aproape că doar nu a făcut necesitățile fiziologice. Unii dintre ei aparțin fostului PDL sau, pur și simplu vin de oriunde, dar nu din zona Știrbu.
3. În toată campania electorală, nu a avut nimic de zis împotriva adversarilor de la PSD și ALDE. Compicitate bolnavă sau un blat despre care, deocamdată nu s-a aflat?
4. La Scornicești, e doar meritul lui Moisescu! Așa cum e și la Cungrea! Cum e Mirea la Crîmpoia, cum e Munteanu la Iancu Jianu! Știrbu nu a produs nici măcar un primar. Un om pe care să pună mâna și să spună: „El este omul adus de mine și pus acolo!”
5. S-a mințit, incredibil, pe sine. Și-a cumpărat presă cuminte, cu bani, și chiar a crezut că rândurile plătite reflectă realitatea.
6. Dacă ar fi consumat un sfert din energia malefică pe care a folosit-o împotriva omului Siminica Mirea, în lupta cu PSD-ul, la Olt, scorul ar fi fost altul!
7. La Caracal și la Icoana, a aplicat programul Rabla – PSD 2016. Cu o vechitură nu ajungi niciodată la capăt de drum. Lista poate continua…
8. A simțit dezastrul de la Osica de Sus, de la Ciocan. Din comoditate, sau din altceva nu a făcut mai mult pentru un om căruia îi era dator?
9. Încep negocierile pentru susținerea PSD în Consiliul Județean, la schimb pentru sprijin la camera Deputaților?
10. Un om de bun simț, un caracter politic, își asumă eșecul și lasă locul altuia! Este Știrbu un caracter politic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.