Acasă Actualitate Drăghicescu de la Șerbănești. Ieftin la făină, scump la tărâțe!

Drăghicescu de la Șerbănești. Ieftin la făină, scump la tărâțe!

2340

E unul dintre cei mai de succes oameni din domeniul exploatațiilor agricole din județul Olt. Culege recolte de pe câteva mii de hectare, în zona Șerbănești. Afacere garantată de un pământ nemaiîntâlnit în România. Și când nu îi dai suplimente, tot face producție dublă decât la alții…

E și politician. Dar, aici le face… pe dos. Joi, 2 iunie 2016, în echipa de pesediști care s-a dus la Crîmpoia pentru a-și susține candidatul în această comună, cât să facă pragul electoral, s-a aflat și Longin Drăghicescu de la Șerbănești.
Lăsând de o parte unele lucruri care nu se fac între anumiți oameni, chiar dacă aparțin altor partide politice, Longin Drăghicescu ar trebui să se concentreze, puțin mai mult, pe Șerbănești. Acolo unde, în sfârșit, o dată într-o viață, primarul în funcție, colegul său de partid, Titi Peligrad, are nevoie de o mână de ajutor.
Altfel, e exact ca în titlu: Drăghicescu de la Șerbănești a ieftinit făina și a scumpit tărâțele! Noroc că principiile din politică nu le aplică și în agricultură. Ar fi de rău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.