Acasă Actualitate Rămas fără Știrbu, Bălașa l-a băgat pe Dumnezeu în campanie

Rămas fără Știrbu, Bălașa l-a băgat pe Dumnezeu în campanie

802

La liberali, în Slatina, e agitație maximă. Candidatul asumat de Gigel Știrbu (spunem așa pentru că lumea trebuie să știe și după alegeri cine e bun de plată) merge la piață și când nu are nimic să cumpere. Ultima oară l-a avut cu el și pe Andrei Iordache, care s-a furișat și s-a îndepărtat de grupul cu promisiuni. Cu șanse mari, Bălașa va obține sub scorul partidului. Iar cu un pic de noroc se poate clasa chiar și pe locul doi.

În consecință, pentru a recupera ce ar mai fi de recuperat, într-un afiș de campanie tip hartă, alegătorilor le sunt aduse la cunoștință sărbătorile religioase. Un apel la Dumnezeu, că doar, doar, Sf. Vasile, Sf. Gheorghe, Ilie, Dimitrie și alții în grad de apostoli, cum ar fi Petru, Pavel sau Andrei (dar nu Iordache), vor face și ei o minune. Cu Dumnezeu în campanie, dar cu o credință mai puțină, Bălașa propune pe verso programul turneului Final al Campionatului European de Fotbal 2016. Cel mai câștigat din toată afacerea de până acum e… tiparul. Care a prestat la greu. Oricum, prezența sfinților în campanie e un semn de disperare.

Așteptăm cu încredere, pentru recenzia de rigoare, iconițe cu Arsenie Boca (față) și Marius Bălașa (verso)!

Articolul precedentAu alergat pentru sănătatea Violetei
Articolul următorDepărtarea de Dumnezeu – TBC-ul zilelor noastre

1 COMENTARIU

  1. Calendarul si programul meciurilor de la Campionatul European sunt foarte utile, mai ales pentru persoane trecute de varsta tineretii care nu se descurca sau nu au internet. Hai sa nu-i mai cautam nod in papura lui Marius, e clar ca e blamat pentru ca deranjeaza si are sanse mari sa castige primaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here