Acasă Administrație Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” a fost inaugurat

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” a fost inaugurat

842

Sâmbătă, 21 mai a.c., de Sfânta sărbătoare a Împăraţilor Constantin şi Elena, Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” a fost deschis publicului prin intermediul Porţilor Deschise organizate de administratorii clubului. Toate obiectivele din cadrul clubului se vor deschide publicului larg de luni, 23 mai. Singurele care nu vor fi încă deschise publicului sunt cele două piscine, care, conform legii, vor fi deschise din 1 iunie 2016.

La eveniment au fost prezenţi deputatul Emil Moţ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, viceprimarul Slatinei, Cristian Bircea, precum şi consilieri locali şi reprezentanţi ai mass-mediei locale.

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” îşi deschide porţile pentru vizitatorii săi, atât din Slatina, cât şi din regiune, dat fiind că facilităţile oferite sunt cât se poate de atractive, şi asigură o variantă plăcută de petrecere a timpului liber şi a unei vacanţe de neuitat, cu cheltuieli reduse, pentru că avem tarife mici, accesibile tuturor categoriilor de populaţie. „Clubul Nautic va oferi, începând de luni, posibilitatea practicării unor sporturi, dar şi momente plăcute de recreere şi odihnă, relaxare. Deţinem şapte hectare de spaţiu verde. Cei interesaţi pot practica tenis de câmp – pe timp de zi şi noapte, voleibeach, fotbal, pot să joace minigolf; de asemenea, copiii se pot plimba cu rolele, bicicletele, pentru că avem la închiriat, şi repet, tarifele sunt scăzute. Pot practica fitness, pot face saună, masaj, suntem dotaţi şi cu un centru de îngrijire şi înfrumuseţare cu personal calificat. Fac menţiunea că tot personalul bazei are o pregătire profesională foarte bună. Pe data de 1 iunie, odată cu deschiderea sezonului estival în ţară noastră, se deschide şi piscina „Plaja Olt”, a spus Mihaela Stana, director de marketing în cadrul clubului.

Valoarea  totală a proiectului este de 36.218.522,51 lei, iar finanțare nerambursabilă este de 9.383.030,06 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.