Acasă Politic Gigel Știrbu – o campanie bazată pe țepe! Aici, dovada și… numărătoarea...

Gigel Știrbu – o campanie bazată pe țepe! Aici, dovada și… numărătoarea inversă

907
Hewlett-Packard

Pentru mulți nu este un secret: deputatul PNL, Gigel Știrbu, nu pune mare preț pe oameni și pe… niște valori fundamentale. Are capacitatea de a se considera deasupra celorlalți, crezând că la facerea lumii a muncit cot la cot cu Mântuitorul. Atunci, pe post de Creator. În consecință, audiențele sale în colegiu sunt mai rare decât legile promovate de acesta pentru dezvoltarea calității vieții oltenilor ce l-au votat deputat de două ori. Și nu numai.

Pentru alegerile locale din 5 iunie 2016, Gigel Știrbu candidează pe lista de consilieri județeni, pe loc fruntaș. Pentru a dovedi că-i respectă pe alegători, acesta trebuie să se țină de cuvânt! Adică, imediat ce mandatul îi va fi validat, să renunțe la calitatea de deputat și, implicit, la toate cele care decurg din această funcție. Că, doar d’aia cere votul oltenilor cărora le propune oferta sa de consilier județean.
Altfel, omul se va acoperi de minciună, iar orice motivație dată de renunțarea la funcția de consilier județean nu va avea susținere în fața oltenilor cărora le cere votul, dar nu are ce face cu el…

N.A. Ziarul de Olt va monitoriza, în perioada de campanie electorală și în perioada post-electorală pe cei dispuși să aplice strategia lui Gigel. Chipurile, trag lista și după se retrag în… glorie. Noi spunem rușine și minciună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.