Acasă Politic „Moț, un băiat tânăr, cu viziune, care își iubește orașul”

„Moț, un băiat tânăr, cu viziune, care își iubește orașul”

1334

Oltenii au furat startul. Debutul campaniei electorale, eveniment care începe, oficial, vineri, 6 mai 2016, a avut loc cu o zi mai devreme, în județul Olt. Aici, președintele PSD, Liviu Dragnea și fostul prim-ministru, Victor Ponta, au venit într-un turneu electoral, desfășurat în trei etape: Caracal, Slatina și Balș.

Prima etapă: PSD Caracal, cea mai bună organizaţie
Primul care a sosit la sediul PSD din Caracal a fost Victor Ponta, împreună cu liderii judeţeni ai PSD Olt, Paul Stănescu, şi Marius Oprescu. Acolo, au fost aşteptaţi de candidatul PSD la Primăria Caracal, doctorul Liviu Radu, şi deputatul Dan Ciocan. La scurt timp a ajuns şi Liviu Dragnea. Conferinţa a debutat cu felicitări aduse la adresa organizaţiei din fosta capitală a Romanaţiului. Liviu Dragnea a afirmat că această organizaţie este cea mai bună pe care o are PSD în România: „Să ştiţi că sunt uimit de organizaţia de aici. Este una dintre cele mai puternice din ţară, aşa cum este întreaga organizaţie de la Olt”.

13173190_1716042971986901_3432077260555919811_o

Dragnea şi-a arătat încrederea în candidatul social-democraţilor caracaleni, Liviu Radu, cu care este sigur că PSD va câştiga. Dacă liviu Radu ar câştiga, ar fi prima dată când, după 40 de ani, primarul va fi om de-al locului şi prima dată, după 70 de ani, când Caracalul ar fi condus de un doctor.
„Am mare încredere că Primăria de la Caracal va fi câştigată de noi, împreună cu candidatul Liviu Radu, şansele noastre au crescut considerabil”, a spus Liviu Dragnea.

A doua etapă: Vizită la Prysmian. Ponta lasă doar de înţeles… La Slatina
Deşi lucrările la noua secţie pentru producţia de cabluri de fibră optică sunt în toi, oficialii social-democraţi olteni şi invitaţii lor, au mers în vizită la noua hală de producţie a Prysmian. Noua secţia va fi deschisă în luna septembrie, iar reprezentanţii Prysmian l-au invitat de pe acum pe Victor Ponta.
„Vreau să mulţumesc Grupului Prysmian în numele celor care vor lucra din această toamnă aici. Au şansa de a avea un loc de muncă de înaltă calificare şi cred că, în acest moment, este datoria oricărui om politic de a mulţumi celor care creează locuri de muncă. Astfel de locuri de muncă se creează în urma unei investiţii financiare importante, într-un domeniu tehnologic extrem de ridicat, acolo unde compania este lider mondial – cabluri pentru telecomunicaţii, pentru transport de energie, deci aş putea spune un domeniu de vârf, care cu siguranţă are un potenţial de viitor extraordinar. Cred că este o mare şansă pentru Slatina şi pentru România să intre pe harta investiţiilor companiei”, a spus Victor Ponta.
Emil Moţ a precizat că, în noua unitate de producţie Prysmian Group din Parcul Industrial,
vor lucra 378 de olteni. Tot acesta a mai spus că mai este nevoie de mult mai multe locuri de muncă, pentru ca mai este teren disponibil în parcul industrial.

Moţ, un vizionar care-şi iubeşte oraşul

Liderii centrali ai PSD, deputaţii Liviu Dragnea şi Victor Ponta au susţinut ulterior o conferinţă de presă în sediul PSD Olt, alături de Emil Moţ, Paul Stănescu şi Marius Oprescu. Acolo, același Dragnea, cu referire la candidatul propus și asumat de PSD la funcția de primar al municipiului reședință de județ, a spus următoarele: „Moț, un băiat tânăr, cu viziune, care își iubește orașul”. La rândul său, de lângă Dragnea, cu prilejul conferinței de presă, Victor Ponta a precizat că: „Aici, în Olt, PSD are cea mai puternică organizație județeană din România”

Victor Ponta a revenit în forţă după ce „Strada” l-a trimis acasă cu tot cu guvern, după evenimentele tragice de la Colectiv. Totuşi, Victor Ponta nu a dat, în mod direct, veştile pe care le aşteptau şi televiziunile centrale aflate la conferinţă. Acesta a dat de înţeles că nu ar spune nu funcţiei de premierl al ţării sau de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

A treia etapă: Cătălin Rotea, susţinere din partea liderilor PSD

13173328_1081613951902535_3405564429211952440_o
Ultima oprire, în judeţul Olt, a fost la Balş, la întâlnirea cu candidatul PSD Cătălin Rotea şi cu activul de partid din localitate. Liviu Dragnea şi Victor Ponta îl susţin total pe Cătălin Rotea, fost prefect al judeţului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.