Acasă Actualitate ULTIMA ORĂ. Nicolae Truică, primarul comunei Brebeni, a încetat din viaţă!

ULTIMA ORĂ. Nicolae Truică, primarul comunei Brebeni, a încetat din viaţă!

1231

Internat la un spital din capitală în cursul acestei dimineţi, după ce medicii de la Slatina l-au trimis acolo, depăşiţi fiind de situaţie, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Brebeni, NICOLAE TRUICĂ, a încetat din viaţă.

După ce în urmă cu mai bine de trei ani şi jumătate, fostul primar ales, Florentin Andronie, a suferit un accident cerebral, în cursul zilei de ieri, 25 aprilie 2016, şi succesorul interimar al acestuia, Nicolae Truică, ajungea, din acelaşi motiv, pe patul de spital, în stare deosebit de gravă. Internat mai întâi la Spitalul de Urgenţă din Slatina, după investigații medicale prelungite, acesta a fost transferat la Spitalul Universitar din București. Din păcate, cele câteva ore pierdute prin spitalul de la Slatina, dar şi starea foarte gravă în care edilul se afla, s-au dovedit a fi decisive în derularea ulterioară a evenimentelor..

Câteva ceasuri mai târziu, Nicolae Truică a încetat din viaţă, iar nimeni nu îl mai poate ajuta pe cel care, în ultimii ani, a reuşit să îi surpindă în mod plăcut pe cetăţenii comunei vecină cu municipiul reşedinţă de judeţ…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.