Acasă Actualitate Emisiunea care mută decisiv! Cătălin Rotea – primar la Balș!

Emisiunea care mută decisiv! Cătălin Rotea – primar la Balș!

1201

În seara zilei de 26 aprilie 2016, la Olt TV, de la ora 20.20, invitatul lui Alin Dorobanțu, în cadrul emisiunii „De la stânga la dreapta” este tânărul Cătălin Rotea, candidatul PSD la Primăria orașului Balș.

Bălșenii, și nu numai, au ocazia să vadă de ce opțiunea majorității tinde spre tânărul candidat, fost prefect al județului Olt, Cătălin Rotea. Mai mult, toate încercările de a obține o comunicare cu edilul liberal în funcție, făcute în ultima perioadă, pentru a realiza o confruntare deschisă de idei, bazată pe principii, între Cătălin Rotea și Mădălin Teodosescu, s-au lovit de mesageria vocală a edilului în funcție. Unii bălșeni, mai glumeți, învățați și ei cu refuzul primarului de a vorbi cu ei, spun că primarul lor, aflat la final de mandat, supraveghează personal lucrările la un heliport. Cu inaugurare pe 5 iunie 2016, seara, atunci când, cine pierde puterea pleacă. La Pădurea Sarului!
Oricum, la Balș, pe 5 iunie, va fi altfel! Cum trebuie să fie: o schimbare adevărată asupra modului prin care administrația publică se întoarce acolo unde nu a mai fost de multă vreme, la cetățean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.