Acasă Politic Cosmin Ciorei îşi depune sâmbătă candidatura. Copilău, pe nicio listă

Cosmin Ciorei îşi depune sâmbătă candidatura. Copilău, pe nicio listă

665

Candidatul UNPR Olt, Cosmin Ciorei a susţinut o conferinţă de presă la sediul partidului, alături de Jenel Copilă şi inginerul Gabriel Năstăsie, care a ajutat la realizarea planurilor-proiect pentru noul cartier.

Ciorei a vorbit despre proiectul „Cartierul Verde”, care se vrea unul de amploare, iar construirea lui, până la darea în folosinţă, va fi de cinci ani. În cartierul-parc vor exista locuinţe de tip ANL, un teatru de vară, o piaţă urbană, un centru multifuncţional, o grădiniţă, loc de joacă, terenuri pentru activităţi sportive şi skateparc.

Candidatul la primăria Slatina, din partea UNPR, a spus că sâmbătă va fi ziua în care îşi va depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean Olt. Acolo va depune listele cu semnăturile, cererea de candidatură a sa, dar şi lista cu echipa de consilieri locali cu care vrea să se prezinte la algereile din 5 iunie a.c.. Prezent la conferinţă, Jenel Copilău, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Olt a precizat că, până acum, nu se află nici pe lista de consilieri locali, dar nici pe lista de consilieri judeţeni.

În curs de actualizare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.