Acasă Actualitate Genetica plantelor la olteni. Porumb electoral la Drăgănești-Olt!

Genetica plantelor la olteni. Porumb electoral la Drăgănești-Olt!

1436

Un nou soi de plantă a apărut în România. Eforturile cercetătorilor din laboratoarele politicii oltene au produs o modificare genetică asupra culturii tradiționale de porumb, în recolta 2016.

Mai precis, urmare a eforturilor neabătute, susținute zi și noapte de specialiștii geneticieni, conduși de un aspirant liberal, la Drăgănești-Olt a apărut porumbul electoral, recolta 2016. Perioada de coacere este intensă, similară cu cea de creștere: ce semeni în aprilie poate fi cules până pe 5 iunie, iar dacă ești cuminte, înțelegător și dai dovadă de veleități liberale, primești câteva rânduri la asociații însămânțate cu porumb, fără să plătești arat, discuit, semănat și sămânța. Vestea acestei descoperiri științifice a cuprins tot orașul Drăgănești-Olt, dar, din păcate, polițiștii din localitate au lipsit cu toții în timpul școlilor de profil, de la cursurile unde se preda sesizarea din oficiu. Acum, rămâne de văzut dacă și plouă, iar porumbul va crește în aceeași măsură cu procentele unor candidați în sondajele de opinie.

În mod normal, într-o țară civilizată, geneticienii din ministerul public ar putea să aibă o minimă curiozitate! Sau, cine știe, sunt rânduri pentru toată lumea. Rânduri de porumbi, evident…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.