Acasă Politic Dezastru la Balș! Primarul nu are soluție

Dezastru la Balș! Primarul nu are soluție

1490

Ceea ce părea doar o simplă formalitate pentru primarul de la Balș, devine acum o ecuație din ce în ce mai complicată. Alegerile de pe 5 iunie 2016 și timpul rămas până acolo îl pun pe Mădălin Teodosescu într-o poziție cum nu a mai fost niciodată: este deja pe locul al doilea în sondajele de opinie privind intenția de vot. Bascularea dintre poziția întâi și poziția a doua are la bază un sondaj de opinie făcut acum câteva zile, ale cărui date oficiale vor fi făcute publice în curând. Teodosescu e depășit, deocamdată, la fotografie, de Cătălin Rotea, candidatul PSD, fost cel mai tânăr prefect din istoria județului Olt.
O explicație a acestei răsturnări spectaculoase de situație poate fi găsită în nevoia bălșenilor de schimbare, în dorința acestora de a avea un tânăr primar sau, pur și simplu, în lipsa unor rezultate mult mai vizibile din partea actualei administrații.
S-o fi știut mai multe acum o lună, Marius Oprescu, vicepreședintele Consiliului Județean Olt, atunci când spunea public: „Mădăline, nici nu știi cât de mic începi să fii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.