Acasă Politic Liberalii se înscriu în PSD ca să-l susţină pe Emil Moţ

Liberalii se înscriu în PSD ca să-l susţină pe Emil Moţ

1390

Joi, 14 aprilie a.c., la sediul PSD Olt, Florin Dumitrescu, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Slatina, a anunţat înscrierea în organizaţie a fostului secretar general adjunct al PNL Slatina, Dragoş Sârghie. Acesta din urmă a părăsit tot în aceeaşi zi Partidul Naţional Liberal.

Tinerii social-democraţi şi-au mărit rândurile cu un liberal, iar procesul de mutare a liberalilor la PSD e abia la început.

„Dacă până azi eram coleg cu Dragoş doar în parcarea din spate, vă spun că, de astăzi, fostul secretar general adjunct al PNL Slatina, trece în barca PSD”, a spus Florin Dumitrescu.

Susţinere pentru Emil Moţ
Săturat de situaţia din interiorul PNL, Dragoş Sârghie s-a mutat la PSD, acolo unde a fost primit de tinerii social-democraţi.

„Vreau să vă anunţ că am părăsit PNL şi sunt membru PSD, cu intenţia clară de-al susţine pe domnul Emil Moţ la Primăria Slatina. M-am hotărât să părăsesc PNL în momentul în care am aflat că Gigel Ştirbu va fi preşedinte unic. În acel moment mi-am dat seamă că partidul nu mai are nicio perspectivă. Nici nu prea avea. Ideile, proiectele pentru Slatina, ale PNL, sunt inexistente. Lucrând cu domnul Ştirbu, mi-am dat seama că nu vom ajunge nicăieri şi refuz să mai fiu umilit în PNL. Măsurile lui discreţionare ne afectează pe noi toţi. Mai ales pe foştii pedelişti.”, a spus Sârghie. Care a menţionat că vor mai veni liberali în PSD.

Sârghie a precizat că nu a venit pentru nicio funcţie în partid sau susţinută de partid, lucru confirmat de preşedintele tinerilor social-democraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.