Acasă Actualitate Deci, s-a schimbat candidatul!

Deci, s-a schimbat candidatul!

1277

N-au spus-o pentru că au treabă. Probabil, sunt la semănat de porumbi. Altfel, schimbarea s-a făcut.  Conform paginii de facebook „Grup susținători dr. Andrei Iordache”, actualizată la zi, pentru a nu crede că a rămas ceva de când Iordache lucra pe la Spital, la fotografia de copertă, e imaginea pe care tocmai ați văzut-o și dumneavoastră…

Deci, Ion Costel Moisescu – președinte PNL Scornicești, Gigel Știrbu – co-președinte neales PNL Olt, Siminica Mirea – copreședinte ales PNL Olt și Marius Bălașa – profesor de sport, sunt susținătorii lui Andrei Iordache, amplasat, strategic, în centrul imaginii.
Oricum, până la anunțarea candidaturii, în afară de Bălașa, toți ceilalți, luați om cu persoană, spun că mai bun e Iordache. Și la tenis de câmp, și la o candidatură pentru Primăria Slatina. Urmează momentul anunțului oficial, făcut, cel mai probabil, cu șervețele, lacrimi și motive de genul celor văzute în 2004. Stolojan să Băsescu vă pot da mai multe informații… Altfel, nu se explică de ce profesorul de sport nu are, până acum, platforma electorală.

N.A. Nu ne mai reclamați la Autoritatea Electorală Permanentă! Acest articol nu a fost, nu este și nu va fi plătit de nimeni! Mulțumim pentru înțelegere!

1 COMENTARIU

  1. In PNL Slatina nu s-a schimbat nimic! Nici candidat, nici altceva! PNL nu ia in calcul alta varianta in afara domnului Balasa, pentru Primaria Slatina. Referitor la platforma lui Marius Balasa, sunt convins ca va va placea si chiar va va determina sa-i dati votul, domnule Dorobantu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.