Acasă Actualitate Să știe toată lumea: după Neacșu, tehnocratul lui Știrbu, prefect de Olt!

Să știe toată lumea: după Neacșu, tehnocratul lui Știrbu, prefect de Olt!

1259

Cabinetul Cioloș, adus ca o salvare pentru națiune, după drama din Colectiv, se dă tehnocrat. Lăsând de o parte câteva accidente specifice, întâlnite în Guvernul României, acolo unde unii chiar sunt paraleli și tehnocrați, schimbările făcute în teriotoriu, în zona prefecturilor, sunt parodii ieftine prin care se plantează oamenii susținuți de liberalii din județ.

La Olt, după prefectul Silviu Neacșu, urmează un… tehnocrat. E vorba de discipolul lui Gigel, bălșeanul Ionuț Cotarcea. Tânăr, ajuns în funcție la București, pe scara liberalismului. Acum, acesta urmează să fie prezentat la momentul potrivit, drept un prefect tehnocrat, sub poza neutralității profesionale pe care n-o va crede nimeni. Oricum, opoziția sau puterea pesedistă, de la caz la caz, trebuie să vadă în această schimbare doar o feudalizare în galben a județului Olt. Și asta pe fondul în care, la Slatina, spre exemplu, deviațiile candidatului Bălașa explodează în spațiul public. Recent, acesta, într-un interviu cumpărat, într-un cotidian, vorbește de presă aservită, în condițiile în care la ei, la partid, aparițiile media sunt plătite. În rest… să votăm de bine!

N.A. Cum se vede în fotografie: primii pași în politică, tehnocratul i-a făcut lângă Ioan Ciugulea. Ultimul președinte ales al PNL Olt. Poate uitase Știrbu că el nu e votat ceea ce e astăzi…

2 COMENTARII

  1. ” Oricum, opoziția sau puterea pesedistă, de la caz la caz, trebuie să vadă în această schimbare doar o feudalizare în galben a județului Olt.”….cu 3, 4 primari PNL, un prefect…are loc feudalizarea in galben !!!!! Peste 100 de primari PSD, prefect, sef de CJ, sefi psd peste tot ….ce este?

    • Este o feudalizare in rosu. Cred k dl reporter are idee de feudalizare, deoarece majoritatea primarilor psd, trateaza localitatile pe care le conduc, ca pe propriile mosii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.