Acasă Politic Comuna Icoana o susţine pe Gabriela Ancuţa

Comuna Icoana o susţine pe Gabriela Ancuţa

1512

Sâmbătă, 26 martie 2016, lângă stadionul din comuna Icoana, în jurul orei 11.00, sub un soare primăvăratic foarte prietenos, a avut loc lansarea candidatului PSD pentru Primăria Icoana: Gabriela Ancuţa. Foarte mulţi susţinători ai Ancuţei au fost prezenţi la aveniment, pentru a-i arăta că-i vor fi alături pe 5 iunie a.c. şi mai departe de această dată. Printre susţinătorii de la centru şi locali s-u aflat: Paul Stănescu preşedintele PSD Olt şi preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu vicepreşedintele PSD Olt şi al CJ Olt, deputaţii Florin Iordache, Virgil Delureanu, Daniel Bărbulescu şi Emil Moţ, candidatul la Primăria Slatina, Marin Postolache preşedintele pensionarilor din Olt, prof. dr. Ion Bozgă, doctorul Renică Diaconescu, Felicia Man, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Olt, precum şi primarii Manuel Enăchioaia, de la Potcoava, şi Ion Sorin Toma, de la Movileni.

O lansare cu multă voie-bună
De multă vreme oamenii nu mai zâmbesc chiar dacă se află la o serbare câmpenească, dar, de data aceasta, în ziua lansăr candidatului Gabriela Ancuţa, de la cel mai mic la cel mai mare, au zâmbit şi s-au simţit bine, ba chiar s-au prins într-o horă cum numai în satul românesc vezi. Primul care a vorbit despre candidat şi de ce trebuie ca acest candidat să fie ales de locuitorii comunei, a fost Paul Stănescu:
„Stimaţi cetăţeni ai comunei, suntem cu toţii aici, deoarece noi credem că doamna Gabriela Ancuţa merită să fie primarul comunei Icoana. Iată că, PSD are un candidat femeie la primăria comunei Icoana. Această idee a izvorât din mijlocul dvs. Eu mi-aş fi dorit ca Icoana, una dintre comunele cu cel mai mare buget alocat, să fie azi o comună model nu la nivel judeţean ci la nivel internaţional, dar din păcate nu s-a întâmplat acest lucru. Din punctul meu de vedere, comuna Icoana trebuia să aibă, nu numai apă potabilă, ci şi canal, drumuri şi investitori. Ar fi trebuit să fie o comună model la nivelul judeţului nostru şi nu o să critic pe nimeni, poate cu toţii am avut câte o vină. Sunt convins că de data aceasta, împreună cu doamna Gabriela Ancuţa, vom reuşi să facem lucruri bune pentru voi şi pentru comună, deoarece meritaţi acest lucru. Sunt convins că împreună putem să facem lucruri bune la Icoana”.

„Credinţa mea este Icoana. Icoana mea sunteţi voi!”
Gabriela Ancuţa, originară din comuna Corbu, inginer de profesie, s-a stabilit în comuna  Icoana în anul 1990, când şi-a format o familie. În prezent, este viceprimar al comunei şi o persoană cu multă implicare în viaţa cetăţenească, o luptătoare pentru drepturile femeii. Se declară o iubitoare de oameni şi consideră că, la baza relaţiei cetăţean-administraţie publică, stă comunicarea. Ancuţa vrea ca echipa sa să fie formată din toţi locuitorii comunei, chiar şi din cei care nu o vor vota:
„M-am născut într-o familie de oameni gospodari, simpli, oneşti şi care mi-au dat o educaţie cu care mă mândresc. Întotdeauna, părinţii mi-au spus: «Să nu-ţi fie niciodată ruşine astăzi de ceea ce ai făcut ieri…». Şi nu mi-a fost ruşine niciodată. Domnilor, comuna Icoana are nevoie de un suflu nou, de o schimbare, de un primar cu o nouă viziune care să facă diferenţa dintre o comună fără perspective şi o comună cu personalitate şi cu viitor. De aceea vă rog să fiţi alături de mine, pentru că numai împreună vom reuşi să facem această schimbare care este necesară după 26 de ani. Vă promit că nu voi lucra cu jigniri, cu jocuri de culise sau cu alte tertipuri şi voi lucra cinstit, corect şi la vedere. Am auzit voci la adresa mea: «e bună, amabilă, cinstită, onestă, dar este femeie». Domnilor, eu cred că faptul că sunt femeie nu este un handicap. Vă propun, celor nehotărâţi, să aveţi încredere în mine, chiar să riscaţi pe mine, vă spun şi vă promit că veţi trage lozul câştigător şi împreună vom câştiga. Voi avea curajul să spun «nu», acolo unde alţii au spun «da» şi voi spune «da», acolo unde alţii au spus «nu», în sensul pozitiv. Vă mai asigur că voi fi primarul tuturor, chiar şi al celor care nu mă vor vota. Am nevoie şi de persoane în opoziţie care să-mi atragă atenţia atunci când nu este bine ceea ce fac. Voi fi primar, dar numai cu ajutorul dvs., voi lucra în echipă, iar echipa nu înseamnă numai consilieri ci şi cetăţenii comunei Icoana. Numai împreună cu dvs. putem să aducem o schimbare şi a mentalităţii oamenilor în comuna Icoana”.

Sloganul pe care Gabriela Ancuţa în va folosi în campanie este unul de suflet: „Credinţa mea este Icoana. Icoana mea sunteţi voi!”

Gabriel Ancuţa va putea vedea câţi cetăţeni doresc scimbarea în comună duminică, 5 iunie 2016, ziua în care cetăţenii schimbă România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.