Acasă Actualitate De 8 martie, Emil Moț, aproape de doamnele și domnișoarele din Slatina

De 8 martie, Emil Moț, aproape de doamnele și domnișoarele din Slatina

814

Deputatul Emil Moț, președintele PSD Slatina a participat marți, 8 martie 2016, împreună cu echipa sa, la mai multe acțiuni dedicate zilei de 8 Martie. Mai întâi, încă de la primele ore ale zilei, deputatul Moț și tinerii social-democrați au fost la fabricile de confecții Uniconfex, Comtextil și Harlem Textprod, dar și la fabrica de conserve Apro Com Impex și au oferit flori celor peste 650 de doamne și domnișoare care lucrează aici. Ulterior, alte 2.500 de doamne și domnișoare care s-au întâlnit cu deputatul Emil Moț pe străzile din Slatina au primit câte o floare și au fost felicitate cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, acțiunea fiind organizată de PSD Slatina.

„M-am bucurat că am putut să ofer o floare și să urez „La mulți ani!” unor doamne și domnișoare deosebite. Am primit din partea lor zâmbete, mulțumiri și sugestii de care voi ține cont în viitor. Acestea au înțeles că numai împreună putem să continuăm să construim Slatina și mi-au dat sfaturi despre ce mai trebuie făcut în orașul nostru”, a spus deputatul Emil Moț.

În altă ordine de idei, trebuie spus că în cadrul acțiunii „PSD păstrează tradiția”, tinerii social-democrați din Slatina au împărțit peste 6.000 de flori, iar la finalul zilei, Emil Moț  a participat la un eveniment deosebit, al Organizației de Femei Social-Democrate din Slatina, eveniment la care, fiecare membră de partid a venit însoțită de câte o prietenă. Toate participantele s-au simțit bine, iar atmosfera destinsă e un semn că social-democrația slătineană e locul unde femeia se simte bine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.