Acasă Actualitate Nini Săpunaru, joi, la Slatina! Risc maxim! Prudența e mama înțelepciunii!

Nini Săpunaru, joi, la Slatina! Risc maxim! Prudența e mama înțelepciunii!

959

 

Președintele Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice vine joi, 10 martie 2016, după-amiază, la Slatina.

Deputatul liberal răspunde unei solicitări făcută din teritoriu și e dispus să se implice în rezolvarea problemei braconajului piscicol autorizat de către stat, prin subsidiarele sale pe râul Olt, în raza de acțiune a județului cu același nume. Întâlnirea se anunță explozivă, situația este tensionată, iar orice intervenție pe această temă e mai mult decât binevenită, căci, dacă nu se intervine repede, în cel mai curând timp, pe Olt vor mai putea fi pescuiți doar peștișori de sticlă, din aceia pe care îi purtau, la loc de cinste, părinții noștri, pe ultimele tipuri de televizoare alb-negru care se vindeau acum 30 de ani, pe sub mână, în România.

Deputatul de la Focșani trebuie să fie foarte atent la Slatina, iar dacă își propune cumva să facă politică și să susțină demersurile lui Marius Bălașa, locotenentul lui Vâlcov, candidat la Primăria Slatina din partea PNL, ar trebui să se abțină! Riscă să fie huiduit, iar oamenii din sală să-l trateze corespunzător. Dacă nu știe, oltenii sunt aprigi din fire, se aprind repede, iar de stins nu se sting cu îndemnuri politicianiste!

Orice intervenție pe seama pisciculturii frauduloase susținută de ANPA, fie și tacit, e bună, dar fără zeama electorală…

1 COMENTARIU

  1. Jumatate de Olt este detinut de finul lui Gigel Stirbu, candidat la primaria Verguleasa, Marcel Safta, Seful Plasarilor care a obtinut fonduri europene pt a intinde setcile pe Olt.
    20.12.2013 SPRIJIN ACORDAT PERSOANEI FIZICE AUTORIZATE SAFTA MARCEL PENTRU SCHIMBAREA DESTINATIEI AMBARCATIUNII DE PESCUIT 314 GR SAFTA MARCEL Regiune: Dolj Judet: OLT Oras: VERGULEASA Cod Postal: 237530 Strada: BISERICII Numar: 49 Telefon: 0766304881 Email: saf.marcel@gmail.com 21.304,80 lei !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.