Acasă Interviu Interviu cu Florin Stoica, candidat Mișcarea Populară la Primăria Priseaca

Interviu cu Florin Stoica, candidat Mișcarea Populară la Primăria Priseaca

1283

Împreună pentru o comună prosperă

„Împreună cu oamenii și cu multă muncă pot aduce Priseaca în randul comunelor dezvoltate unde a avea propria rețea de apă nu reprezinta un proiect fantezist ci o realitate a zilelor noastre”

Echipa Mișcării Populare de la Olt, condusă de Marin Bobeș, găsește soluții pentru toate localitățile județului Olt, din perspectiva alegerilor locale care vor avea loc în iunie 2016. Pentru comuna Priseaca, o localitate greu încercată de ambiții politice dintre putere și opoziție, aici fiind cvasicunoscute războaiele dintre consilierii locali și primar, care nu au adus nimic constructiv localității, Mișcarea Populară vine cu Florin Stoica. Un om al locului, gospodar destoinic, capabil să asigure locuitorilor acestei comune condiții civilizate de viață, acces la infrastructură de tip european.
Mai mult decât atât, alegerea lui Florin Stoica, primar la Priseaca, este o necesitate, în situațiile date de actuala conjunctură politică, unde ceilalți competitori au arătat de ce sunt în stare. Sau, mai bine zis, de ce nu sunt în stare…

– Domnule Stoica, sunteți o persoană locală cunoscută, care a încercat și în trecut să ajungă primar al comunei Priseaca. De ce din nou către primărie?
– Candidez pentru că niciunul din primarii care au condus comuna de după revoluție și până în prezent nu și-au lăsat amprenta cu nimic pozitiv asupra comunei. Priseaca este printre puținele localității din apropierea municipiului Slatina care nu este racordată la rețeaua de apă și canalizare, localitate unde nu există colectarea gunoiului menajer, iar infrastructura este dezastruoasă pe majoritatea strazilor secundare, în special în satele Buicești și Gota.

– Credeți că ați putea să schimbați aceste aspecte dacă ați deveni primar?
– Cu siguranță DA! Sistemul de organizare locală trebuie schimbat, comunicarea autorităților locale cu cetățenii trebuie să se desfășoare într-un mod transparent, adică cetățenii de rând să simtă că cei care conduc localitatea sunt alături de ei în orice problemă.

– Ce spuneți de contracandidații dumneavoastră?
– Ce pot spune? Sunt persoane care au fost în echipa actualului primar, oameni care au susținut niște proiecte fără sens, unde s-au cheltuit sume importante de bani, fără rost. Au majorat taxele și impozitele creând confuzie în randul populației sau sunt persoane care au avut de câstigat în timpul celor opt ani pierduți de comuna noatră, oameni care au beneficiat de sume mari de bani în urma unor procese interminabile.

– Poate fi considerat Florin Stoica un ,,ultim tren” pentru comuna Priseaca?
– Cred că împreună cu oamenii și cu multă muncă pot aduce Priseaca în randul comunelor dezvoltate unde a avea propria rețea de apă nu reprezinta un proiect fantezist ci o realitate a zilelor noastre. Am alături de mine o echipă formată din oameni tineri, corecți și dornici de schimbare, care cred, ca și mine, într-o nouă șansă la o viață mai bună pentru cei care trăim în această localitate. Putem învinge împreună!

– Ce mesaj le transmiteți locuitorilor comunei Priseaca?
– Să aibă încredere în mine, ca și candidat la primărie! Vin în fața cetățenilor bazat pe bune intenții și pe dorința sinceră de a produce mult așteptata schimbare în bine. Priseaca merită o șansă la dezvoltare, iar acest lucru se poate întâmpla numai dacă în fruntea comunei vor fi aleși oameni de bună-credință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.