Acasă Politic Sfârşit de februarie. Ciocăzanu şi Perieţeanu, la PNL. Băsescu, la Slatina!

Sfârşit de februarie. Ciocăzanu şi Perieţeanu, la PNL. Băsescu, la Slatina!

871
Astăzi, în ultima zi a lunii februarie a anului bisect 2016, la Slatina au avut loc două conferinţe de presă. Prima conferinţă a avut loc la sediul PNL Olt, organizată de co-preşedinţii Siminica Mirea şi Gigel Ştirbu. În cadrul conferinţei au fost primiţi, în rândurile liberalilor, doi primari: Eduard Ciocăzanu, de la Caracal, şi Gheorghe Perieţeanu, de la Icoana. Cealaltă conferinţă a fost susţinută la sediul Mişcării Populare Olt. Conferinţa a debutat cu două anunţuri făcute de preşedintele popularilor olteni, Marin Bobeş: numele candidatului pentru Primăria Slatina şi sosirea lui Traian Băsescu la Slatina.
 
La liberali, vine cine nu are loc în PSD
La sediul PNL Olt, a avut loc o conferinţă de presă în care au fost anunţată sosirea, în rândul liberalilor, a doi primari foşti pesedişti: primarul municipiului Caracal, Eduard Ciocăzanu, şi primarul comunei Icoana, Gheorghe Perieţeanu. Aceştia s-au alăturat echipei liberale de la Olt din motive obiective şi pentru că îşi doresc ceva mai bun pentru localităţile pe care le conduc. Practic, cei doi edili, nu au mai fost incluşi în PSD Olt în proiectul 2016-2020. La Caracal este Radu Liviu, iar la Icoana este viceprimarul Gabriela Mariana Ancuţa.
 
Traian Băsescu, după 12 ani, la Slatina
Marin Bobeş a prezentat, în cadrul conferinţei de presă, o parte a echipei de tineri a partidului, dar şi pe candidatul la Primăria Slatina. Acesta este Cosmin Florescu, un tânăr de 37 de ani, slătinean, care vine din mediul de afaceri. Acesta nu a mai făcut politică până acum. Tot Marin Bobeş a anunţat şi sosirea lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, actal preşedinte al MP. Acesta va veni pe 20 martie, la lansarea candidaţilor, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina.
 
În curs de actualizare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.