Acasă Politic Primarul de la Curtișoara a trecul la ALDE!

Primarul de la Curtișoara a trecul la ALDE!

770

Cosmin Ungureanu, primar ales al Comunei Curtişoara în anul 2012, din partea PNL, alege să rămână liberal mai departe. În acest sens, joi, 25 februarie 2016, de lângă fruntaşii ALDE: Ioan Ciugulea, Mihai Niţă şi Mihai Turcitu, edilul de la Curtişoara şi-a arătat disponibilitatea de a susţine, politic, gruparea condusă la nivel central de către Călin Popescu Tăriceanu, şi, totodată, să candideze din partea liberalilor din ALDE pentru un nou mandat de primar la Curtişoara…

Primul care adeschis subiectul conferinţei a fost senatorul Mihai Niţă, preşedintele ALDE Olt, care a ţinut să informeze venirea în partid a primarului Curtişoarei, Cosmin Ungureanu, în echipa ALDE Olt şi că va fi candidatul formaţiunii politice la primăria comunei amintite. Conducerea ALDE Olt s-a arătat bucuroasă de venire lui Ungureanu, un om cu care consideră că va avea succes la alegerile locale, care vor avea loc în această vară. Primarul, după spusele lui Niţă, va beneficia de tot sprijinul pe care îl paote oferi ALDE, pentru realizarea tuturor proiectelor începute şi cele care vor urma, toate pentru dezvoltarea comunei Curtişoara.

„Vom fi mereu alături de dânsul şi îl vom integra în echipa noastră aşa cum merită. Cosmin Ungureanu este un om cu care voma vea succes şi, în acelaşi timp, să facem lucruri bune în comuna Curtişoara”, a spus Mihai Niţă.

Ungureanu: „Singurul cu care am colaborat, de la UNPR, a fost Emil Albotă”
Primarul comunei Curtişoara s-a alăturat familiei ALDE de la Olt. Acesta vine cu experienţa unei buni administraţii în comuna pe care o conduce din anul 2012. Acesta va primi sprijinul politic din partea ALDE pentru multele proiecte pe care vrea să le desfăşoare în noul mandat. Acesta vine cu o mare echipă, cu acea echipă care i-a fost mereu aproape. Cosmin Ungureanu s-a întors acasă, la liberalism.

„Mi-am început cariera politică în anul 2010, cu doi oameni de valoare: Ioan Ciugulea şi Dan Codan. Datorită dânşilor am câştigat alegerile de la Curtişoara. Cu domnul senator m-am cunoscut cu ocazia alegerilor parlamentare, când am stat de vorbă. M-am convins de seriozitatea dumnealui şi de potenţialul pe care îl are. Am stat de vorbă cu echipa mea de a merge din nou în activitatea politică. Voi candida din partea ALDE pentru un mandat. Încă sunt în UNPR, încă nu mi-am dat demisia. În UNPR nu am avut cu cine să vorbesc. Nu m-a mai căutat nimeni. Singurul cu care am colaborat, de la UNPR, şi încă am o relaţie destul de bună, şi pe care l-am şi informat de faptul că voi veni la ALDE, a fost domnul secretar de stat Emil Albotă”, a declarat Cosmin Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.