Acasă Politic Liberal de marcă de la Olt se alătură echipei lui Emil Moț

Liberal de marcă de la Olt se alătură echipei lui Emil Moț

358

 

Anunțul a fost făcut marți seara, în direct, la Olt Tv. Președinte al PNL Olt, ocupant al funcției de ministru secretar de stat pentru Relația cu Parlamentul în Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, a precizat în direct…

Profesorul Carol Kovacs a precizat că îl va susține, în competiția pentru Primăria Slatina, pe candidatul PSD, deputatul Emil Moț. Mai mult, pentru a-i susține proiectele parlamentarului, Kovacs a precizat că s-a înscris în PSD. Partid pe care îl consideră singurul care reprezintă corect interesul social, în paralel cu interesul românesc. Singura amenințare pentru Moț, în opinia lui Kovacs, vine dinspre candidatul ALDE de la Slatina, actualul viceprimar, Cristian Bircea. La Moț, Kovacs apreciază realismul, lipsa de demagogie electoală, cât și echipa din care acesta face parte, capabilă să asigure Slatinei o dezvoltare integrată, menită să ofere confort și civilizație urbană slătinenilor.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Dorobantu, de ce reduceti “evenimentul” aparitiei Domnului profesor Carol Kovacs la Olt Tv. doar la inscrierea acestuia in PSD ? Nu cred ca este cineva care sa nu fi stiut afinitatile politice ale Domniei Sale. Mult mai interesante pentru elevi si parinti au fost spusele sale despre imbogatirea fondului de carte al BIBLIOTECII colegiului la care este Director.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.