Acasă Actualitate Pompierii slătineni au salvat o pisică… De Valentine’s Day

Pompierii slătineni au salvat o pisică… De Valentine’s Day

378
 
Pompierii Detașamentului Slatina au avut o misiune foarte importantă de sărbătoarea de import Valentine’s Day: au salvat o pisică prinsă în deschiderea în V a unui geam. Evenimentul a avut loc în jurul orei 17.00, la un bloc de pe strada Arcului din municipiul reşedinţă de judeţ. Pisica neagră a fost găsită prinsă la balconul unui apartament de la etajul patru.
 
„La fața locului s-a deplasat o auto-platformă pentru intervenție și salvări de la înălțime. În momentul sosirii pompierilor, pisica se afla blocată în geamul de la balcon deschis «în foarfecă». Militarii au amplasat tehnica de intervenție, iar în momentul în care se aflau la nivelul primului etaj al blocului, la fața locului a ajuns proprietara apartamentului și a pisicii. Unul dintre pompieri a intrat în imobil și a reușit să salveze animalul prin interiorul balconului. Pisica a fost predată proprietarei.”, se arată în buletinul de presă al ISU Olt.
 
Pompierii se laudă cu50 de intervenții pentru salvări de animale, iar pe timpul acțiunilor de intervenție au mai fost salvate alte 123 de animale și 544 de păsări. Asta, în anul 2015.
 
Nota autorului: Pentru arhiva personală şi pentru că nu în fiecare zi vezi pompierii sub balconul apartamentului, un cetăţean a ţinut să imortalizeze momentul intervenţiei militarilor salvatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.