Acasă Administrație Bătălia pentru Brebeni. Faza pe scenarii…

Bătălia pentru Brebeni. Faza pe scenarii…

1077
 
 
Alegerile locale din vara lui 2016 de la Brebeni vor avea din nou intensitatea celor din 2008, atunci când a avut loc o adevărată campanie de forță, iar rezultatul a fost extrem de spectaculos: primarul în funcție pierdea, devastator, în fața omului de afaceri Florentin Andronie.
 
Acum, în cărți, preferat pentru a fi candidatul PSD, este Marin Ivan, alias Mărinică, ultima oară soldat uneperist. Tocmai cel care a pierdut atunci, în 2008. Pe scenă vor mai juca și primarul în funcție, interimar la data aceasta, Nicolae Truică, cel care a reușit să dea stabilitate administrației locale în momente extrem de dificile, vizionat de către cei de pe dreapta. Iar lista scurtă a candidaților cu șanse nu se închide aici. Un nume care poate să încurce socotelile este Maria Andronie (Mimi), soția fostului primar, Florentin, cel al cărui mandat a încetat înainte de termen, pe motive de boală.
Și spectacolul merge mai departe. În cursă ar putea intra și un potent om de afaceri local, care decide în aceste zile să renunțe la afacerile din străinătate pentru a se întoarce acasă. Un om care se bucură de o imagine foarte bună în localitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.