Acasă Actualitate Un an fără Victor Dima! Proiectul Coteana de succes merge mai departe!

Un an fără Victor Dima! Proiectul Coteana de succes merge mai departe!

592

Trecerea timpului este necruțătoare. Pe 5 februarie 2015 pierdea bătălia cu viața cel care a fost primarul comunei Coteana, inginer Victor Dima. 25 de ani de administrație locală la superlativ, prefaceri în bine ale unei localități care astăzi poate fi luată model la nivel național.

La un an de la trecerea sa în neființă, proiectul administrativ al comunei Coteana merge mai departe. Echipa din primărie, condusă de primarul Vasile Costea continuă proiectele edilitare care le dau cotenenilor mândria de a fi locuitorii acestei așezări. Și aceste împliniri sunt amprente ale unei administrații obligată și responsabilă în același timp. Un nou cămin cultural, aflat în fază avansată de execuție, un monument dedicat eroilor localității, bănci stradale și coșuri de gunoi, elemente dintr-o listă la care, pe fiecare zi se adaugă alte obiective de interes public.

Mai mult, centura ocolitoare a comunei Coteana este o investiție care va fi dată în folosință peste puțin timp. Și nu vorbim aici de o lucrare tratată cu superficialitate, ci despre una făcută să dăinuie peste timp.

Coteana este în prag de alegeri, așa cum este în toată țara, iar în iunie 2016 cotenenii vor trebui să aleagă singuri: între un gospodar și aventurieri fel de fel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.