Acasă Politic Iordache, la PNL. Mirea, despre ultima achiziție…

Iordache, la PNL. Mirea, despre ultima achiziție…

583
Ziarul de Olt scria încă de acum două săptămâni despre prezența lui Andrei Iordache, fost manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în rândurile PNL.
Timpul a trecut, iar informaţia e publică: 4 februarie 2016, ora 11.00. Conferinţă de presă la sediul judeţean al liberalilor olteni. Gigel Ştirbu, Ion Costel Moisescu, Siminica Mirea, Marius Bălaşa şi Andrei Iordache.
Despre sosirea ultimului, copreşedintele PNL Olt, Siminica Mirea spune următoarele: „Sunt încântată că Andrei Iordache a revenit. Deşi, cred că nu a plecat niciodată din PNL”. Acum, rămâne de văzut cum va reacţiona Marius Bălaşa față de prezenţa în coastele sale a lui Andrei Iordache. Cel care îşi manifestă intenţia de a candida la Primăria Slatina. Vor merge liberalii cu doi candidaţi, sau…?
 
 
Ştirbu îi taie avântul lui Iordache
Gigel Ştirbu face lumină în cazul constroversatei sosiri a lui Andrei Iordache în rândul liberalilor, de unde a plecat acum câţiva ani buni şi a candidat, la Camera Deputaţilor, cu sloganul: „Un om de cuvânt”. De cuvânt este, pestru că se întoarce la matcă. Acesta este, momentan, membru al PNL Olt şi nu reprezintă o ameninţare pentru Marius Bălaşa. Nu acum! Deşi se declară prieten „de-o viaţă” cu Andrei, Gigel nu-l pune primar la Slatina. Nu acum! Despre trecutul, oricât de frumos sau urât al lui Andrei, nu s-a vorbit. Nu acum! El a fost primit cu braţele deschise de toţi peneliştii olteni.
„Credeţi că nu putem câştiga cu Marius Bălaşa? Candidatul Partidului Naţional Liberal, la Primăria Slatina, este domnul Marius Bălaşa. Punct! Mulţumesc colegului meu, prietenului meu de o viaţă, Andrei Iordache, că se alătură echipei”, a spus Gigel Ştirbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.