Acasă Politic Iorga, din nou, șef la Cultură. Pus de PSD!

Iorga, din nou, șef la Cultură. Pus de PSD!

470

 

Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Cultural va avea, peste câteva zile, atunci când va sosi hârtia semnată de la Ministerul Culturii, un nou șef. Interimar, fără posibilități de CV, de a căpăta acest post în urma unui concurs autentic.

E vorba de aspirantul Gheorghe Iorga, un bun prieten al tuturor partidelor politice, care au putut la un moment dat să pună o vorbă bună, ca să fie și omul în cauză director. Ultima oară, a reușit acest lucru la un ministru al Culturii, cică, tehnocrat, prin intermediul unui fruntaș al PSD. Care, doar arătând cu degetul, l-a convins pe Vlad Alexandrescu, omul lui Cioloș de la Cultură să-l satisfacă pe Gheorghe Iorga de la Olt. Iar acest lucru s-a întâmplat deîndată. Aceste rânduri, despre modul cum a reușit domnul Iorga cu ajutorul PSD-ului, pot fi citite și de alți aspiranți care visează funcții în stat și speră că prin intermediul liberalilor pot urca la rangul de șef de instituție.

Iată că speranța e degeaba! Problemele de acest gen se rezolvă tot cu pesediștii. Oameni de cuvânt, care tac și fac. Și în guvernul tehnocrat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.