Acasă Actualitate Emil Albotă, un mesaj emoționant. O lecție de viață

Emil Albotă, un mesaj emoționant. O lecție de viață

306
 
 
Rămâne un reper de atitudine și umanitate, considerat întocmai și de prieteni și de neprieteni deopotrivă. Profesorul Emil Albotă, ministru secretar de stat în Ministerul Educației nu rămâne indiferent la ceea ce se întâmplă acasă. În Slatina și în județul Olt.
Astfel, printr-un mesaj emoționant, postat pe pagina sa de socializare, în câteva cuvinte, vorbind despre „marea noastră familie”, Emil Albotă așterne rânduri bune de citit. Ca o lecție de viață. Una în care cuvintele spun tot…
 
„Indiferent unde mă aflu și care sunt preocuparile mele profesionale, gândurile îmi sunt „acasă”. În orașul meu pe care îl iubesc, la slatinenii care sunt „marea mea familie”, la oltenii pe care cu mandrie îi reprezint aici, la Ministerul Educației. Am pășit de curând peste pragul unui nou an plin de optimism, nutrind speranța unui „mai bine”, de ce nu a unui „mult mai bine” pentru noi toți. Din păcate, lumea mea de „acasă” se pleacă ușor sub povara unui ridicol și neașteptat doliu. Întai a plecat dintre noi, înfrânt de o boală cruntă, un vechi și apreciat jurnalist local. Apoi, un stupid accident de vânătoare curma viața unuia dintre primarii de frunte ai Oltului. Și, de parcă hazardul a mai cerut încă un tribut, doi tineri, dureros de tineri, sunt răpuși de inconștiența unui șofer. Îi plâng pe toți cu aceeași durere în suflet pentru că, dincolo de profesiunea lor, statutul social, vârsta sau culoarea politică, au fost oameni ca și noi, au facut parte din «marea noastra familie»… Dumnezeu să-i odihnească!”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.