Acasă Politic Șoc la Mișcarea Populară Olt! Marian Vasile a demisionat!

Șoc la Mișcarea Populară Olt! Marian Vasile a demisionat!

412
 
O decizie puternică la început de an: Marian Vasile, preşedintele Mişcării Populare Olt a anunţat public demisia sa din toate funcţiile deţinute în cadrul proiectului politic numit Mişcarea Populară. Încercările sale de a arăta unor colegi că schimbarea clasei politice, a modului de a relaţiona cu cetăţenii, s-au lovit de un zid. Conferinţa de presă, susţinută la sediul Mişcării Populare Olt, pe 11 ianuarie a.c., a debutat cu un moment de reculegere în memoria jurnalistului Nicolae Tiţa şi primarul comunei Tătuleşti, Luciian Istrate.
 
Marian Vasile, primarul comunei Studina a făcut marele anunţ. Acesta a motivat decizia de a demisiona din toate funcţiile ocupate în partid: preşedinte al MP Olt şi secretar executiv la nivel naţional. Dar, acesta îşi păstrează calitatea de membru în organizaţia judeţeană a partidului. Marian Vasile a adus în discuţie şi organizarea unui puci, uneltit de către Marin Bobeş, secretarul general MP Olt, împreună cu alţi membri.
„Nu m-am gândit că voi avea capacitatea să fac acest anunţ. Începând de azi, şi nu îmi este destul de uşor să spun, tot ceea ce înseamnă activitate politică în Mişcarea Populară se închide, din punctul meu de vedere. Îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în mIşcarea Populară. Se vor naşte, probabil, foarte multe discuţii. Este o realitate. Nu îmi pare rău deloc de ceea ce am făcut până acum: politic, uman. Nu îmi pare rău pentru niciun efort pe care l-am făcut pentru construcţia acestui partid, pe care l-am considerat ca pe un copil. E o decizie pe care am luat-o în depină cunoştinţă de cauză, cu destulă luciditate, cu destulă maturitate, considerând că în cadrul acestui proiect nu mă mai regăsec. Nu vă aşteptaţi ca să încep să bârfesc sau să judec prea mult ce se întâmplă în partid. Să nu creadă cineva că am luat această decizie fără a analiza foarte mult situaţia. De-a lungul timpului am fost obişnuit să lupt pentru ideile şi principiile în care am crezut şi cred în continuare. Şi, iată că a venit un moment în care nu mai suntem pe aceeaşi lungime de undă.”
 
Traian Băsescu l-a „întors din drum”
Popularul Marian Vasile a dezvăluit, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, faptul că, şi acum câteva luni a vrut să facă acelaşi gest, cel de a-şi prezenta demisia, însă după o convorbire telefonică avută cu fostul preşedinte al României, preşedintele MP, Traian Băsescu, acesta a renunţat:
„Ideea de a părăsi acest proiect am mai avut-o şi acum câteva luni, numai că, atunci, după lungi discuţii telefonice şi personale, cu preşedintele nevalidat pe atunci, Traian Băsescu, am luat hotărârea de a reveni la decizia pe care o luasem şi am continuat acest proiect”.

1 COMENTARIU

  1. Ofertă de muncă! Selectăm colaboratori în vederea desfășurării unei activități la domiciliu. Dacă deții cunoștințe minime de navigare pe internet și ușurință de lucru cu fișiere pdf și word, alătură-te echipei noastre. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.