Acasă Actualitate Accident grav la Curtişoara. Doi tineri şi-au pierdut viaţa

Accident grav la Curtişoara. Doi tineri şi-au pierdut viaţa

252

Duminică 10 ianuarie a.c., la ora 04.15, o persoană anunţa la 112 un accident rutier grav cu victime încarcerate și un singur autoturism implicat pe raza comunei Curtişoara. M. Costinel (28 ani) , din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis auto, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma acestui accident au rezultat decesele pasagerilor M. Adriana, de 21 ani, și M. Viorel, de 21 ani, și rănirea a altor trei pasageri în autoturism, Z. Loredana, de 22 ani, D. Liliana, de 22 ani, M. Remus, de 25 ani, toți din aceeași localitate, transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, precum și a tânărului care conducea autoturismul, care nu a necesitat internare.

M. Costinel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cel mai scurt timp au fost alocate forțe și mijloace din cadrul SMURD Slatina, un echipaj de prim ajutor și un echipaj pentru descarcerare, încadrate cu șase paramedici și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. Echipajele sosite la fața locului au găsit autoturismul în afara carosabilului, răsturnat, persoane aflate în acesta fiind găsite în afara vehiculului grav avariat. Din păcate, două dintre victimele accidentului, o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 21 de ani, au fost găsite decedate. Echipajul SMURD a asistat medical și transportat la UPU Slatina un bărbat, pasager dreapta-față, în vârstă de 24 de ani, găsit conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. Celelalte victime, o femeie, în vârstă de 22 de ani, inconștientă, cu traumatism cranio-cerebral, șoferul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, din Slatina, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și o femeie, în vârstă de 22 de ani, conștientă, cu suspiciune de fractură la gamba stângă, au fost transportate la UPU Slatina”, conform pompierilor olteni.                                                                                     

În acest sens Poliţia a întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice .”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.