Acasă Actualitate Primarul comunei Tătuleşti, Luciian Istrate, împuşcat mortal la vânătoare

Primarul comunei Tătuleşti, Luciian Istrate, împuşcat mortal la vânătoare

289

În timp ce se afla la o partidă de vânătoare, pe Fondul Nr. 9 Tătuleşti, primarul comunei Tătuleşti, Luciian Istrate, a fost împuşcat mortal, în zona inimii, în această dimineaţă. Primarul a fost transportat până la Jitaru cu o maşină a unei persoane, iar de acolo a fost preluat de către Ambulanţă, dar prea târziu, medicul echipajului constatând decesul lui Istrate. Astfel, nu s-a mai procedat la manevrele de resuscitare, deoarece decesul survenise la mai bine de o jumătate de oră.

„La data de 9 ianuarie a.c., prin SUAU 112, am fost sesizaţi de către un bărbat, de 43 ani, din municipiul Piteşti, despre faptul că, în timp ce se aflau pe un fond de vânătoare, din comuna Tătuleşti, la o partidă de vânătoare, a împuşcat accidentat, în zona pieptului, un bărbat, de 49 ani, din comuna Tătuleşti, participant la vânătoare. La scurt timp, bărbatul împuşcat a decedat. Din primele cercetări, s-a stabilit că partida de vânătoare, de fazani şi iepuri, era autorizată, la aceasta participând 7 vânători, deţinători legali de armă de vânătoare, şi 5 gonaci. Persoana decedată nu este deţinătoare de armă de vânătoare, aceasta participând în calitate de gonac. S-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ.

1 COMENTARIU

  1. Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: mariannicolae96@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here