Acasă Administrație Cine şi câţi bani câştigă din zăpadă? O afacere profitabilă!

Cine şi câţi bani câştigă din zăpadă? O afacere profitabilă!

131

Autorităţile publice de la Olt sunt, de la începutul acestui an, bune de plată. Zăpada căzută la începutul lui ianuarie aduce găuri în bugetele locale şi beneficiul unor companii locale în fiecare localitate. În exclusivitate, Ziarul de Olt a intrat în posesia documentului care arată cine sunt prestatorii şi încasatorii sumelor datorate pentru asigurarea deszăpezirii căilor rutiere de comunicaţii. E de neînţeles de ce nu avem de aface cu un preţ unitar. De ce într-o localitate un fulg de zăpadă costă un preţ, iar în altă parte factura vine înzecită. O întrebare căreia ar putea să-i răspundă oficiali din instituţiile publice care se ocupă de lege şi ordine. Încă un aspect demn de consemnat: multe autorităţi locale ar fi putut face economi la buget, dar au ales calea mai simplă: de a aloca bani către firma nu ştiu cui, a cuiva foarte interesat să câştige bani de la stat.

Dacă vom calcula, printr-o simplă adunare, valorile din contractele cadru din tabelul alăturat ne iese o jumătate de autostradă. Din aia promisă, care ar fi trebui să lege Slatina de Piteşti şi de Craiova. Şi, cu puţină economie, facem centură de ocolire, la Slatina. Tot cu banii din contractele alăturate. O localitate din judeţul Olt, Scărişoara, va beneficia, gratuit, de serviciile de deszăpezire. 

Alăturat, găsiţi documentul în cauză:

 

preturi_deszapezire.pdf

1 COMENTARIU

  1. Selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii.
    Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.