Acasă Actualitate Demisie bombă în Consiliul Județean… DREPT LA REPLICĂ

Demisie bombă în Consiliul Județean… DREPT LA REPLICĂ

62
 
Pe adresa site-ului Ziarului de Olt, în rubrica „comentarii”, necenzurată de către editor, sub semnătura „Bobicu Florin”, a fost postat un comentariu la materialuil cu titlul „Demisie bombă în Consiliul Județean…”, care se vrea a fi și un drept la replică.
În consecință, publicăm pozițiile semnate și asumate. Fără a intra în polemică cu autorul. Iată conținutul acestuia:
 
(…)
 
1. Nu am plecat prin demisie ci prin acordul partilor;
2. Structura pe care o parasesc NU este afiliata Consiliului Judetean , deoarece este ONG .In acest sens va recomand sa mai cititi din cand in cand cate o lege-doua. S-ar face multa lumina…;
3. Plecarea mea nu poate avea caracter de „bomba” in Consiliul Judetean deoarece- vezi punctul (2.). Si pana la urma, plecarea unuia „cel putin mediocru” nu poate fi considerata o bomba, nu-i asa ? Sau poate aveti alta scara de valori…
 
Pentru a nu va mai extenua „sursele” va cofirm eu ca da, voi activa in cadrul SC Rupiah, lucru pe care l-as fi spus oricui m-ar fi intrebat – dumneavoastra nefiind unul dintre acestia… De altfel am comunicat acest fapt colegilor mei de la ADI Oltul din libera intentie.
Cat despre partea cu prestatia mea la nivel de cel putin mediocru, va provoc sa scrieti un articol in care sa expuneti experienta, calificarea si cunostintele dumneavoastra intr-un astfel de domeniu, calitati care va permit sa apreciati intr-un fel sau altul o prestatie a altuia intr-un astfel de domeniu. Altfel va puteti astepta la un proces de calomnie, nu credeti?
Sau faceti cumva parte din categoria celor care spun despre un medic sau altul ca e „prost” dar ei n-au habar de medicina? Ca daca acceptam asta ca o normalitate atunci si eu care nu am habar de jurnalism pot spune despre dumneavoastra ca sunteti o catastrofa jurnalistica. Dar nu fac acest lucru pentru ca bunul simt nu-mi permite sa judec ceva ce nu cunosc.
Totusi, pentru publicul care se osteneste sa citeasca – si nu pentru dumneavoastra pentru ca este inutil – precizez ca asociatia pe care am condus-o din pozitia de director executiv a finalizat fara probleme implementarea unui proiect de pionierat pentru Romania pentru monitorizarea calitatii apelor uzate, cu fonduri europene, in valoare de aprox. 6 mil. eur. Pentru alte realizari pe bune si nu doar cantate puteti sa contactati oricand Asociatia.
 
Pentru ca „A.D.I. „OLTUL” nu este acea societate de interes public pe care o așteaptă locuitorii județului Olt” nu va pot spune decat ca este adevarat din cel putin 2 motive:
1. A.D.I. „Oltu” NU ESTE o societate;
2. Cu rare exceptii locuitorii invocati de dumneavoastra din pacate habar nu au de existenta noastra deci de unde asteptari? Uite, de exemplu, chiar acum imi vine in minte un ignorant dintre cei care habar nu au despre ce este vorba si scrie despre treaba asta … nu-mi amintesc numele. Poate faceti dumneavoastra un apel la „surse” sa aflati ?
Oricum, Asociatia a iesit ea demult inaintea asteptarilor publicului si a facut si cu certitudine va mai face actiuni si lucruri utile societatii. Totul este ca cineva sa mai faca si informari publice fara a cere si „ceva” pentru acest lucru. Acest „ceva” va trezeste amintiri cumva?
Cat despre numirea pe care urmeaza sa o faca Consiliul Judetean, va ramane bineinteles mult si bine de vazut, pentru ca nu CJ va numi ci Consiliul Director al Asociatiei care, inca o data, NU ESTE AFILIAT sau subordonat in niciun fel CJ OLT sau oricarei alte institutii administrative publice! Si in final, da, primari au fost sunt si probabil vor mai fi nemultumiti. Bine ar fi fost sa dati exemple concrete si sa spuneti si de ce sunt nemultumiti insa acest lucru inseamna informare corecta, ori scopul articolului nu poate fi asta nu-i asa? Unde mai puneti domnule Dorobanțu ca asta ar implica chiar activitate de jurnalist, deplasari, comunicare…
Cnad veti publica nemultumirile si pe cei nemultumiti va asigur ca va voi da raspunsurile corecte. Totul este sa va informati mai inainte de a scrie ceva.
Astept cu nerabdare ca, in virtutea dreptului la replica la a carui respectare va obliga legea presei, sa publicati acest raspuns al meu in aceleasi conditii de grafica si paginatie web sau letric in care a fost publicat articolul dumneavoastra intitulat „Demisie bombă în Consiliul Județean…”. Voi fi foarte atent la respectarea acestei prevederi legale si va informez asupra intentiei de a parcurge toti pasii legali necesari pentru a va obliga sa va conformati legii. Va multumesc de pe acum pentru intelegere si va asigur ca nu voi accepta vreodata sa fiu „carne de tun” pentru presa de nici un fel si nici nu am intentia de a cumpara articole favorabile.
 
N.A.
Ziarul de Olt nu a intervenit asupra conținutului, a exprimărilor, cât și fondului poziției solicitate. Polemicile le consideră inutile…

2 COMENTARII

  1. Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: mariannicolae96@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.