Acasă Politic Elena Ene, aleasă vicepreşedinte la Organizaţia de Tineret a Mişcării Populare la...

Elena Ene, aleasă vicepreşedinte la Organizaţia de Tineret a Mişcării Populare la nivel naţional

243
 
Elena Ene, preşedintele tinerilor din Mişcarea Populară Olt, cea care, pas cu pas, îşi face loc în politica olteană, a fost aleasă, recent, vicepreşedinte la nivel naţional în Organizaţia de Tineret a partidului Mişcarea Populară, în cadrul Congresul Tinerilor din 13 decembrie 2015.
Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului, iar pe lângă preşedintele partidului, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a aflat şi preşedintele MP Olt, Marian Vasile. Mai mult, la congres au participat peste 2.000 de delegaţi din toate colţurile ţării…
 
„În cadrul Conferinţei Naţionale a Organizaţiei de Tineret Mişcarea Populară, care a avut loc duminică la Palatul Parlamentului, am fost aleasă vicepreşedinte în structura de conducere naţională a formaţiunii. Această funcţie, pe langă faptul că este un pas înainte, reprezintă pentru mine o provocare căreia sunt gata sa îi fac faţă şi care ma ambiţionează şi mai mult să continui pe drumul pe care l-am început acum doi ani. Am mare încredere în noua echipă de conducere care a fost aleasă şi sunt convinsă că împreună vom reuşi să formam o Organizaţie de Tineret performantă care să contribuie activ la îndeplinirea obiectivului asumat de partid, acela de a obtine un scor de 10-12% la localele de anul viitor.
Am fost aleasă cu 2.075 voturi valabil exprimate, iar interesul atât de mare arătat din partea tinerilor pentru a participa la acest Congres mă face să am convingerea că avem potențialul de a deveni cea mai puternică organizaţie politică de tineret din ţară. Responsabilitatea ocupării acestei funcţii este una foarte mare, mai ales în contextul în care această echipă de tineret va fi cea cu care vom intra în cele doua bătălii electorale grele din 2016. Cu toate acestea, mă onorează încrederea care mi-a fost acordată de cei peste 2.000 de delegaţi din toată ţara, şi vreau să îi asigur că voi face tot ceea ce ţine de mine pentru a nu-i dezamăgi”, a declarat, pentru Ziarul de Olt, tânăra Elena Ene.
 
Elena Ene se află la începutul unei promiţătoare cariere politice, la aproape 21 de ani, ea fiind unul dintre cei mai vechi membri ai formaţiunii politice, încă de la înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară Olt.
 
„În final, vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi să le urez mult succes tuturor colegilor care au fost aleşi in funcţii de conducere duminică.”, a mai spus noul vicepreședinte al Mișcării Populare, Elena Ene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.