Acasă Administrație UN PRIMAR ADEVĂRAT

UN PRIMAR ADEVĂRAT

1658
 
Dragă Redacţie,
Sunt un pensionar din comuna Bărăşti – judeţul Olt, mă numesc „N. EREMIANOV” şi revin în faţa dumneavoastră cu prezenta scrisoare, pe care vă rog foarte mult şi doresc să o publicaţi. Vreau să cunoască toată lumea că primarul nostru a modernizat din temelie această comună şi a muncit mult pentru a se junge la acest stadiu.
În acest sens, mai mulţi colegi ai mei, pensionari ca şi mine, am hotărât să-i mulţumim primarului pentru tot ceea ce a făcut până în prezent. În continuare, îi dorim sănătate şi mult succes, astfel încât, pe viitor, să facă şi mai multe lucrări pentru noi, să avem mai mult confort şi o viaţă mai plăcută şi modernă.
Totodată, vă rog foarte mult să nu îmi daţi numele pentru a nu crede consătenii mei că fac politică pentru un anume partid şi aş vrea ca acest articol să fie semnat cu pseudonimul N. EREMIANOV.
Vă mulţumesc!
 
 
UN PRIMAR ADEVĂRAT
Acesta este GEALAPU VERGIL, primarul comunei Bărăşti, judeţul Olt, un om care, zilnic, după ce îşi rezolvă agenda de lucru la birou, porneşte prin comună şi străbate toate satele, cătunele şi uliţele comunei, cu o suprafaţă de 48 de kilometri. Iar acest lucru îl face cu dragoste şi perseverenţă pentru că toată comuna trebuie administrată, chibzuită şi dotată cu toate facilităţile de care beneficiază toţi cei din Uniunea Europeană.
Faţă de facilităţile şi beneficiile care ne-au fost create de acest primar, ne mândrim şi ne bucurăm pentru că viaţa noastră a devenit mai plăcută şi mai uşoară, în special pentru cei bătrâni, cei infirmi şi cei neputincioşi.
 
Ca FACILITĂŢI menţionăm:
– Şcoli şi Grădiniţe moderne, în care învaţă 120 de elevi în clasele I-VIII şi 35 de copii de grădiniţă. În şcoală şi în grădiniţă se află calculatoare, internet, apă potabilă, toalete şi încălzire centrală;
– Iluminat modern, bibliotecă etc;
Şi, tot datorită acestui primar, comuna Bărăşti a realizat azi următoarele investiţii:
– Apă potabilă la toţi locuitorii;
– Canalizare funcţională în valoare de 43 miliarde;
– Drumuri asfaltate – 38 de kilometri;
– Poduri mari peste Râul Vediţa, în număr de două, cu o valoare de 24 miliarde;
– Podeţe mai mici – 13, în valoare de 30 miliarde;
– Punţi pietonale – 2, în valoare de 1,5 miliarde, utile pentru populaţie;
– Buldoexcavator, în valoare de 2,5 miliarde, care esecută prestaţii pentru populaţie şi, totodată, se asigură şi deszăpezirea întregii comune pe toată perioada iernii. Mai mult, tot cu sprijinul şi implicarea totală a acestui primar, în comuna Bărăşti s-au mai înfiinţat şi alte obiective ca:
– Societăţi agricole, în număr de 7;
– Magazine săteşti – 12;
– Centru de îngrijire copii.
Nu, în ultimul rând, din grijă şi bunătate pentru consătenii săi, primarul Gealapu Vergil, împreună cu toţi colaboratorii şi consilierii săi au hotărât ca taxele şi impozitele să nu fie majorate şi să fie menţinute tot ca şi până în prezent. Decizia s-a concretizat pentru că în comuna noastră sunt aproximativ 400 de pensionari de C.A.P; pensionari de stat – 150; Pensionari cu handicap – 50.
 
În VIITOR
Acest primar, împreună cu consilierii şi cu colaboratorii săi şi-au propus:
– Să asfalteze toate drumurile, satele şi uliţele comunei pentru care au şi depus proiectele: DC 67 – Veţeni până la satul Călugări; DC 62 – care face legătura cu comuna Tătuleşti; DC 66 – satul Boroeşti care face legătura cu DJ 657 B – proiect depus pe Ordonanţa 28/DC 158 – satul Moţoeşti – 5 kilometri;
– Construcţia unui nou cămin cultural comunal, proiect depus pe 2-57;
– Modernizarea iluminatului public pentru a fi cât mai suportabil.
Iar pe agenda de lucru a primarului Gealapu Vergil se mai găsesc şi alte proiecte pe care acesta a dorit să nu le facă ştiute până în prezent.
 
Cu respect,
„N. EREMIANOV”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.