Acasă Actualitate După ce a prezentat primul candidatul la primăria Slatinei, acum, Marian Vasile...

După ce a prezentat primul candidatul la primăria Slatinei, acum, Marian Vasile vine cu o noua premieră: candidatul pentru Scorniceşti

369
 
 
În conferinţa de presă de joi, 10 decembrie a.c., de la sediul Mişcării Populare Olt (MP), preşedintelui formaţiunii politice, Marian Vasile, i-au fost alături profesorul Victor Iacobescu, candidatul popularilor pentru fotoliul de primar al minicipiului Slatina şi Daniel Constantin, propunerea partidului pentru Primăria Scorniceşti.
 
Victor Iacobescu, pe a doua poziţie în cadrul unui sondaj al MP
În primele cinci zile ale lui decembrie, un grup de tineri ai Mişcării Populare Olt, a mers pe străzile cartierelor din Slatina, unde au chestionat 900 de persoane cu privire la preferinţele cetăţenilor în ceea ce priveşte candidaţii pentru Primăria Slatinei. Candidatul Mişcării Populare poziţionându-se pe al doilea loc cu 27%, dar Marian Vasile speră ca până la începerea campaniei oficiale, candiadatul Victor Iacobescu să obţină 37% din încrederea cetăţenilor.
„Organizaţia Mişcării Populare Olt a fost prima care a venit cu o propunere pentru Primăria Slatinei. Şi, iată că acest lucru a avut un impact mai mult decât pozitiv, pentru această organizaţie, pentru acest oraş. Până acum nu mi-am permis să vorbesc depre procente, dar azi, după ce am reuşit cu tinerii noştri să facem un sondaj pentru Slatina, pot să vă spun că există o oarecare bucurie la aflarea rezultatului acestui sondaj. Pot să vă spun, la această oră, că avem rezultatele despre cei care au fost introduşi în sondaj: Emil Moţ, Victor Iacobescu, Emil Albotă, Marius Bălaşa, Gabriel Buliteanu, Ioan Ciugulea şi Andrei Iordache. Pe prima poziţie se află Emil Moţ, candidatul social-democraţilor, cu 35%, pe a doua poziţie este Victor Iacobescu, cu 27%. Este un sondaj real, pe un eşantion de 900 de persoane, s-a mers în toate zonele din Slatina. Mai departe, îl avem pe Emil Albotă, UNPR – 13%, Marius Bălaşa – PNL, 9,5%, Gabriel Buliteanu – independent, 5%, „tandemul Ciugulea-Bircea”, pentru că aşa s-a mers, ALDE, 4,5% şi Andrei Iordache, independent, 6%. Acestea sunt rezultatele sondajului nostru.”, a spus Marian Vasile.
 
Mişcarea Populară prezintă candidatul pentru Primăria Scorniceşti
Marian Vasile l-a prezentat pe candidatul Mişcării Populare pentru fotoliul de primar al oraşului Scorniceşti. Acesta se numeşte Daniel Ion Constantin. Preşedintele MP are încredere în tânărul candidat şi la cum îl cunoaşte este sigur că acesta va câştiga alegerile din Scorniceşti de anul viitor.
„Mă numesc Daniel Ion Constantin, sunt născut în anul 1984, în luna mai, am fost director timp de patru ani de zile într-o companie multinaţională. Am luat decizia de a candida la Primăria Scorniceşti, văzând tot haosul care s-a produs până acum la primărie şi nefăcând absolut nimic acolo. Am încercat să întemeiez o organizaţie de tineri competenţi, cu studii în marketing, în management, în economie”. a spus Daniel Constantin.
  
Congresul tinerilor populari
În cadrul conferinţei de presă, preşedintele Marian Vasile a anunţat că tinerii populari se vor întâlni, la Bucureşti, la Congresul Organizaţiei de Tineret a MP, acolo unde vor particpa, de la Olt, 50 de tineri, în frunte cu preşedintele Organizaţiei de Tineret Olt, Elena Ene. Marian Vasile speră ca Oltul să fie reprezentat în conducerea centrală a organizaţiei tinerilor populari,
„Duminică, la Bucureşti va avea loc Congresul Mişcării Populare – Organizaţia de Tineret, unde şi Oltul va veni cu o delegaţie de 50 de tineri. Până acum, din partea Organizaţiei de Tineret, am avut în Comitetul de Conducere pe Elena Ene, preşedintele Organizaţia de Tineret Olt, ca şi vicepreşedinte pentru Comunicare.”
 
Marian Vasile despre codul care vrea reformarea PSD
Una dintre temele abordate de preşedintele MP Olt, Marian Vasile, a fost cea despre noul cod de conduită din PSD. Acesta crede că, dacă acest cod chiar se va aplica în mod obiectiv, sunt foarte mulţi lideri social-democraţi, care nu vor mai avea dreptul de a candida, enumerându-i pe Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele CJ Olt şi Daniel Bărbulescu, deputatul Colegiului 2. Marian Vasile se întreabă dacă acest cod este făcut pentru a oferi credibilitate în rândul cetăţenilor sau pentru PNL. Preşedintele MP Olt aşteată să vadă dacă acest cod reprezintă o strategie sau se are în vedere nimicirea partidului. „Indiferent cum stau lucrurile, mie în face plăcere ce se întâmplă acolo”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.