Acasă Actualitate Proiect european pentru dezvoltarea resurselor umane. Persoane din Oporelu şi Cîrlogani, la...

Proiect european pentru dezvoltarea resurselor umane. Persoane din Oporelu şi Cîrlogani, la interviuri cu angajatori olteni

142

Marţi, 8 decembrie a.c., la Hotelul Bulevard Prestige din Slatina, a avut loc încheierea proiectului „Formare profesională şi antreprenoriat-şanse pentru dezvoltarea mediului rural – cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea resurselor Umane 2007-2013 – POSDRU/135/5.2/S/129054”. în valoare totală eligibilă de 14. 275. 822 RON. Cu această ocazie Federaţia AGROSTAR a organizat şi un târg de locuri de muncă, unde au participat în jur de 10 angajatori, în special din zona retailar. Persoanele din Oporelu şi Cârlogani, care au participat la cursuri, au discutat cu reprezentanţii firmelor prezente la târg, dar mulţi dintre aceştia nu aveau studii de calificare pentru ceea ce doreau.

„Obiectivul general al proiectului este creşterea capacităţii persoanelor ocupate în agricultura de subzistenţă, a persoanelor inactive, a persoanelor în căutarea unui loc de munca şi a şomerilor din mediul rural aferent regiunior Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia şi Sud Est de a fi incluse pe piaţa muncii, prin dobândirea de abilităţi şi aptitudini cerute pe piaţa muncii din România.”, se arată într-o prezentare a celor de la Federaţia AGROSTAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.