Acasă Politic Liberalii alături de Emil Moț. Astăzi, medicul Sorin Brătoi

Liberalii alături de Emil Moț. Astăzi, medicul Sorin Brătoi

622
 
 
Vineri, 4 decembrie 2015, la orele 12.30, medicul Sorin Brătoi, consilier PNL demisionar din Consiliul Local Slatina, director medical al Spitalului de Psihiatrie Schitu Greci, a decis să se alăture proiectelor pe care și le asumă, pentru Slatina, candidatul PSD la funcția de primar, deputatul Emil Moț.
 
 
În motivația gestului făcut, Brătoi spune că îl leagă o veche prietenie de candidatul PSD: „Emil este singurul candidat care cunoaște problemele din Slatina, iar promisiunile sale sunt realiste. Emil reprezintă slătinenii, le cunoaște problemele, iar eu vreau să-mi asum susținerea pentru omul Emil Moț și pentru proiectele prezentate la lansarea sa”.
De asemeni, de pe poziția de susținător a lui Emil Moț, Sorin Brătoi s-a lăsat convins de propunerile prin care Slatina va beneficia de o administrație flexibilă, care are printre prioritățile sale sănătatea și educația. Dezamăgirile liberalului sunt justificate tot de acesta în raport cu partidul din care spune că astăzi nu se mai regăsește: „Nu mi-am depus încă demisia din funcția de membru al PNL, dar nu mă mai regăsesc în această echipă”.
Plecarea tânărului medic din echipa liberală de la Olt este încă o dovadă a disoluției autorității în cadrul acestui proiect politic, o dovadă a modului cum copreședintele PNL Olt, Gigel Știrbu, înțelege să gestioneze situația internă.
 
 
Pe lângă Sorin Brătoi, în perioada următoare, alți membri ai echipei liberale, de la Slatina cu precădere, vor face un pas împotriva liniei de front impusă de Știrbu și oamenii săi. O întrebare firească se pune acum: Va mai exista PNL Slatina la viitoarele alegeri?
 
 
* Știre în curs de actualizare

3 COMENTARII

  1. O activitate simplă (desfășurată acasă, pe calculator) îți poate îmbunătăți venitul lunar cu până la 300 euro. Fii curajos, încearcă și tu! Nu este necesară experiența. Instruire gratuită prin email. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

  2. Emil Mot a anuntat recent ca are intocmit un carnetel cu promisiuni. Va spun eu ce scrie in acel carnetel: Pentru sotie – excursie in SUA, Spania si Thailanda. Pentru prieteni – contracte de lucrari, pe modelul PRINA – VALCOV. Ptr. prietenii medici, recent adusi in „echipa” – posturi de directori la Spitalul Judetean, in locul cartoforului Iordache – copilul de curte al lui Marius OPRESCU. Ptr. slatineni – o mare cacealma, MOT nu este in stare de nimic si oricum este deja obosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.