Acasă Politic Dalmațianul liberal de la Olt. Gigele, îți dai demisia?

Dalmațianul liberal de la Olt. Gigele, îți dai demisia?

96

 

Pentru Gigel Știrbu, co-președinte al PNL Olt, situația se complică. Într-un articol exploziv, publicat de cei de la psnews.ro, acesta este catalogat drept „dalmațian”, într-un context în care se face referire la politicienii liberali cu probleme de integritate și care ar trebui să plece acasă.

În analiza respectivă, Știrbu este pus lângă nume mari liberale ale unor persoane certate cu legea, cum ar fi: Aristotel Căncescu, de la Brașov, Gheorghe Falcă – Arad, Cornel Popa – Bihor, Ioan Oltean – Bistrița, Răducu Filipescu – Călărași și alții. În sarcina lui Știrbu, psnews.ro reține următoarele: „OLT – celebrul Gigel Ştirbu (preşedintele PNL Olt) – aici, situaţia pare să se complice, din cauza unei trecute asocieri în afaceri dintre propria soţie şi un personaj extrem de controversat, Cristian Ghenciu, partener de combinaţii cu fostul ministru Darius Vâlcov”.

 

Așteptăm, cu nerăbdare pozițiile, co-președinților Alina Gorghiu și Vasile Blaga.. Dacă nu vor să facă afaceri cu acesta, trebuie să ia atitudine! Altfel, cu Știrbu în fruntea PNL Olt, pesediștii olteni au drum liber spre câștigarea alegerilor locale și parlamentare.

 

http://psnews.ro/dalmatienii-marelui-pnl-cine-are-probleme-cu-integritatea-si-ar-trebui-sa-plece-exclusiv-surse-103294/

 

1 COMENTARIU

  1. Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: mariannicolae96@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.