Acasă Actualitate Comisia juridică de la senat: „Șova poate fi arestat!”

Comisia juridică de la senat: „Șova poate fi arestat!”

48
 
O zi de 24 noiembrie de-a dreptul neagră pentru senatorul de Olt, Dan Șova. Comisia juridică a trecut la audierea demnitarului față de noul dosar în care DNA cere reținerea și arestarea sa. În apărare, în interiorul comisiei, în cele 10 minute petrecute acolo, Șova a spus că nu a putut să se apere și că nu sunt probe împotriva sa, ci doar declarații…
 
DNA spune că în perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Șova a pretins și primit de la un denunțător 100 de mii de euro pentru a asigura semnarea unui contract de asistență juridică. În pofida apărării și a argumentelor invocate, membri comisiei au decis să avizeze favorabil solicitarea DNA privind reținerea și arestarea demnitarului ales la Olt.
Facem precizarea că în Senatul României Dan Șova a fost trimis de 32.297 alegători din județul Olt. Ca o picanterie, în același colegiu a mai candidat și Marian Căpățână, partenerul de afaceri al lui Mircea Băsescu, arestat în celebra cauză cu Bercea Mondialu. Acesta din urmă a obținut atunci doar 3.633 de voturi.
Execuția finală a lui Șova, votul în plen, după care poate fi săltat, are loc, cel mai probabil, miercuri 2 decembrie 2015, când potrivit celor spuse de Dragnea, chiar și pesediștii vor vota „Pentru”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.