Acasă Actualitate Șoc la Primăria Slatina! Cristian Bircea, incompatibil!

Șoc la Primăria Slatina! Cristian Bircea, incompatibil!

534
 
Când tocmai ieșise soarele, după câteva zile înnorate, o veste a căzut trăznet peste municipiul reședință de județ. Cristian Bircea, viceprimar al Slatinei, a fost descoperit de Agenția Națională de Integritate cu o stare de incompatibilitate. Iată poziția ANI:
„BIRCEA CRISTIAN, viceprimar al Municipiului Slatina, jud. Olt, și fost consilier local în cadrul C.L. Slatina (22 iunie 2012 – 07 martie 2013), INCOMPATIBILITATE
S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2012 – 07 martie 2013, întrucât a deținut, simultan calitatea de consilier local și funcția de director în cadrul S.C. COMPANIA DE APĂ OLT S.A. (societate comercială de interes local, înființată de către C.L. al Municipiului Slatina), încălcând, astfel, dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.
Problemele lui Bircea sunt și pentru ALDE, partid din partea căruia acesta acesta ar fi putut să candideze la Primăria Slatina. Va urma un proces, o instanță de fond se va pronunța, iar una de recurs va avea ultimul cuvânt. Oricum, de acum încolo, Cristian Bircea trebuie să-și elaboreze și un „plan b”.
În atenția ANI au ajuns și alți consilieri locali din Slatina. Unii dintre ei au semnat și au votat pentru sine și apropriații, cu veselie, proiecte de hotărâre.

1 COMENTARIU

  1. Este GRATUIT, extrem de simplu si pentru toti cei care vor sa invete cum sa faci bani de acasa! Acesta este un curs online exceptional, cu care, total gratuit si pas cu pas, inveti in cateva zile cum sa faci bani acasa! Sigur te intereseaza! Cand vrei cu seriozitate sa castigi bani, cere detalii mai multe la adresa de email: crismrc36@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.