Acasă Actualitate Români din Grecia, solidari cu victimele de la Colectiv şi cu românii,...

Români din Grecia, solidari cu victimele de la Colectiv şi cu românii, pe care îi vor uniţi

196

Un grup de români de pe insula Ios din arhipelagul Cyclades, din Grecia, nu a rămas indiferent la situaţia din România, care, de o săptămână, are în gând tragedia de la Clubul Colectiv. Acolo, în Bucureşti, 39 de persoane sunt decedate, în urma tragicului evenimeni şi alte 160 se luptă cu fioroasa moarte. Românii de pe insula amintită au ieşit, cu mic, cu mare, cu Tricolorul şi cu mesaje ca: „Corupţia ucide!”, „Noi suntem lumina” sau „Deşteptat este românul din somnul cel de moarte ”, pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de victimele din Colectiv şi indignarea faţă de clasa politică.

„Ceea ce dorim este ca toţi românii să se unească şi sincer toată umanitatea. În primul rand, condoleanţe familiilor indoliate şi daca asta a trebuit să se întâmple ca românii să-şi exprime dezamagirea faţă de tot ceea ce reprezintă politica şi politicieni, în România şi nu numai, atunci să o facem cu toţii. Corect şi uniţi! Să trimitem cu toţii mesajul că Omenirea se deşteaptă şi vrea o viaţă reală, cu tot ceea ce conţine aceasta”, spune, pentru Ziarul de Olt, Daniela Florina Prisecaru , româncă stabilită în Grecia.

1 COMENTARIU

  1. Cautam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.