Acasă Învățământ Drama din Clubul Colectiv i-a mobilizat și pe tinerii din Scornicești

Drama din Clubul Colectiv i-a mobilizat și pe tinerii din Scornicești

396

 

Consiliul Elevilor din cadrul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești a organizat, în zilele de miercuri și joi, 04-05 noiembrie 2015, o acţiune caritabilă pentru victimele incendiului din ‪#‎Colectiv‬.

 

Dezastrul care a avut loc vineri seară, 30 octombrie 2015, la clubul „Colectiv” din București și-a pus amprenta și asupra elevilor din cadrul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Scornicești, care s-au adunat într-o acțiune de solidaritate față de victimele și familiile celor implicați în incendiul care a îngrozit România.

La acţiune au participat toți membrii Consiliului Elevilor, iar aceasta a constat în strângerea de donații de la cetățeni, firmele de croitorie din oraș, magazine, spital, primărie, poliție, jandarmerie, liceu și școlile generale.

În urma tragediei de vineri seară, unde 32 de persoane și-au pierdut viața, iar alte peste 180 au fost grav rănite, cetățenii Scorniceștiului au fost solidari cu această acțiune, iar liceeni au reușit să strângă suma de 1.320 lei, sumă pe care au depus-o în contul bancar pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.