Acasă Politic Victor Ponta a plecat, de ziua lui Traian Băsescu! Cine vine?

Victor Ponta a plecat, de ziua lui Traian Băsescu! Cine vine?

134

Premierul Ponta a căzut. Decizia vine în urma presiunii poporului român.

„Am obligaţia să constat supărarea legitimă care există în cadrul societăţii şi dorinţa legitimă de a avea respinsabilităţi mai mari. Ar fi o eroare să ignor această dorinţă. Sunt gata să fac eu acest gest. Începând cu ziua de azi îmi depus mandatul de prim-ministru. Implicit, şi al Guvernului Româniai. Niciodată nu mă bat cu oamenii. Sper ca depunerea mandatului să satisfacă dorinţa celor care au protestat şi să revenim la discuţii raţionale”, a declarat Ponta.

Rămâne de văzut dacă şi alţii, decidenţi politici din teritoriu, vor înţelege ce a priceput într-itârziu Victor Ponta. Aşteptăm cu interes solidaritate cu premierul demisionar din partea politrucilor ajunşi pe baza carneţelului de mebru,şefi în instituţiile judeţene.

2 COMENTARII

  1. Toate actiunile umane izvorasc din urmatoarele cauze: sansa, natura, compulsie, obicei, ratiune, pasiune si dorinta. – Aristotel Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Acum este momentul sa vezi si sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de email: daneugen93@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.