Acasă Politic Rânduri pentru Marius Bălașa. De la un liberal adevărat

Rânduri pentru Marius Bălașa. De la un liberal adevărat

226
 
Insist pe o politică internă a Ziarului de Olt, adoptată în decembrie 2003 și menținută și în prezent. Aceea de a nu da curs la anonime, indiferent de cât de veridice sunt informațiile cuprinse în acestea . Facem acum o excepție și cităm dintr-o astfel de anonimă, primită pe adresa redacției acum vreo două zile, însușită de un… liberal adevărat, așa cum se semnează autorul misivei:
 
„(…) Fii mai aplicat domnule Marius Bălașa și înțelege un lucru: partidul nu te vrea, iar despre slătineni, văd că deja începi să ai o părere proastă, considerându-i o turmă. Nu le-a câștigat nimeni încrederea desconsiderându-i. Ca liberal nu ești decât o creație a lui Gigel Știrbu, care încearcă să-și copieze mentorul. Pe Darius Vâlcov, atunci când îl promova pe Minel Prina. Sfârșitul public al celor doi îl ști și tu, îl știu și eu, nu e niciun secret. Mai ai timp să faci ceva să faci ceva cu viața ta, din perspectiva următoarelor luni! Să te retragi din postura asta de marionetă, de păpușă de serviciu, și să încerci să fii bărbat! E soare și în noiembrie.
(…) Altfel, cu toată atitudinea de om încruntat pe care o manifești de câteva zile la partid nu provoci decât râsul celor care îți spun în față că ești bun, dar, de fapt, nu cred o iotă în tine. Poate înțelegi ceva din asta și cred că te-ai și prins cine e în spatele anonimei. A, să nu uit, Marius, cum ar fi acum ca cineva să ceară la o ședință a organizației municipale un sondaj ad-hoc printre membrii biroului. Ce zici: ieși pe locul trei?”
 
Cu puțin efort am putea să aflăm cine e autorul acestui mesaj, dar, după ce s-a petrecut marți seara în București, mai merită să le acordăm atâta importanță politicienilor?

2 COMENTARII

  1. ” Liberalul adevarat” nu are treaba cu LIBERALISMUL. Totusi, trebuie sa recunoastem, PNL nu produce un PROIECT POLITIC consistent. ” Proiectul” lor, ce se confunda cu al celorlaltelor partide -SRL, este CLIENTELAR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here