Acasă Politic Niște întrebări. Pentru Gigel și Marius. Știrbu și Bălașa

Niște întrebări. Pentru Gigel și Marius. Știrbu și Bălașa

275
 
Cum e posibil ca după 25 de ani de tradiție liberală, PNL să desemneze la Slatina, candidat la primărie, un locotenent al lui Darius Vâlcov?
Ce șanse are să ajungă primar un candidat care lucrează la București, iar în Slatina îl latră câinii din fața blocului său?
Un om fără susținerea organizației din care face parte poate câștiga ceva la alegeri în afară de experiență?
Dacă sondajul de opinie în urma căruia a fost desemnat Bălașa candidat la Primăria Slatina e intangibil, de ce e în continuare secret, chiar și pentru cei care au plătit studiul respectiv?
Poate dovedi Gigel și demonta mitul că Bălașa e omul trimis de alții să candideze din partea PNL-ului pentru a nu încurca socotelile altora?
De ce nu-și asumă marele om politic – Gigel, candidatura sa la Primăria Slatina, dacă tot se declară nemulțumit de ce vede în jurul său?
Se poate trata psihoza maniacală a lui Știrbu de a-l umili pe Sorin Brătoi, ori de câte ori e vorba de o candidatură la ceva pe undeva?
Va depune statutul PNL plângere la parchetul bunului simț împotriva lui Gigel, cel care l-a violot în interesul lui Bălașa, atunci când s-a trecut la validarea candidatului liberal la Slatina?
De ce tac organele media pesediste la Slatina, după desemnarea lui Bălașa, candidat liberal la Primăria Slatina?
S-a stabilit candidatul conform înțelegerii?

1 COMENTARIU

  1. CÂŞTIGĂ BANI ! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email:marianapoe91@yahoo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.