Acasă Administrație Victorie! Am înfrânt!

Victorie! Am înfrânt!

344

După ce au renunţat la cauza de reducere a numărului de pesonal de la Poliţia Locală, Primăria a ajuns şi la proiectele lui Darius Vâlcov. Război cu sensurile unice. Astfel,  Primăria municipiului Slatina anunță desființarea sensului unic rutier pe strada Cornișei și demararea lucrărilor de amenajare a sensului rutier dublu pe această arteră, proiect care se va derula prin intermediul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminat Public. Instituţia a obţinut şi acordul Poliției Rutiere Olt. Până la sfârşitul anului 2015, conducătorii auto ce vor circula dinspre strada Crișan către Spitalul Județean Slatina vor putea vira dreapta în intersecția cu strada Libertății spre strada Cornișei, iar cei care vor circula dinspre spital către Policlinica de Stomatologie vor putea vira la stânga spre strada Cornișei tot în intersecția cu strada Libertății.

„Decizia de schimbare a circulației rutiere în zonă a fost luată în urma unui sondaj publicat pe site-ul Primăriei Slatina și derulat în această vară, sondaj ale cărui rezultate au relevat dorința majoritară a votanților în sensul reintroducerii circulației rutiere pe sens dublu pe artera menționată”, conform comunicatului de presă remis de primărie. 

1 COMENTARIU

  1. Daca se introduce circulatia in dublu sens pe acea artera TREBUIE desfintata parcarea in spic de pe sensul nou introdus, altfel va fi nenorocire. Mie imi miroase aceasta schimbare a schimbarii tot a sursa de malai pentru baieti destepti, deoarece se preconizeaza un sens giratoriu…
    Oricum, circulatia rutiera nu se stabileste pe baza de sondaj… Prin analogie, toti am vrea ca primaria sa nu mai ceara nici un impozit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.