Acasă Politic UNPR Olt. Agenda de duminică dimineață…

UNPR Olt. Agenda de duminică dimineață…

403
 
 
Duminică, 18 octombrie 2015, cu puțin până în prânz, păstrând tradiția din ultimele săptămâni, la sediul județean al UNPR, amplasat la „Vacanța”, a avut loc o nouă conferință de presă la care au participat atât seniorii, cât și tinerii celui mai activ partid politic din Olt. La secțiunea conferințe de presă.
De data asta, la întâlnirea cu o parte din mass-media locală (cea care nu a mers la București, la marele congres al social-democraților), pe lângă Pavel Belinski, președintele seniorilor progresiști olteni, și Cosmin Ciorei, președintele tinerilor uneperiști din județ, a fost prezent și Marin Iancu, unul din vicepreședinții seniorilor de la Centru…
 
 
UNPR-ul lui Oprea susține Guvernul Ponta!
Pentru început, Pavel Belinski a ținut să aducă la cunoștința tuturor faptul că președintele partidului, Gabriel Oprea reafirmase, cu puțin timp în urmă, că UNPR-ul va rămâne aproape atât de Guvernul Ponta, cât și de președintele actual al României, indiferent de culoarea politică a acestora. Mai mult, același Belinski a precizat că: „În perioada următoare se dorește o activare a tuturor seniorilor din partid, astfel încât, față de PSD, aceștia să reprezinte, oricând, o forță reală în rândul Uniunii”.
Mai departe, invitat să ia cuvântul, col. în rezervă, Marin Iancu, vicepreședintele seniorilor de la Centru, a încercat să sublinieze rolul și importanța Organizației de seniori, în acțiunile partidului înființat în mai 2010: „Nu este o noutate și nu mai surprinde pe nimeni faptul că UNPR-ul este un partid bine organizat care nu lasă nimic la voia întâmplării, de la înființarea sa și până în prezent. Atât la centru, cât și în teritoriu, progresiștii și-au dat interesul și au căutat să fie mereu aproape de oameni și de necazurile lor. În ceea ce-i privește pe cei care fac parte din Organizația de Seniori, vă pot spune că au o bogată experiență de viață, fiind oameni capabili care oricând pot să aducă un plus partidului din care fac parte. De asemenea, la nivel central, seniorii și tinerii uneperiști se înțeleg destul de bine și sunt convins că lucrul acesta se-ntâmplă și în județul Olt și, respectiv, în Slatina”.
 
 
În ceea ce privește poziţia UNPR-ului la alegerile locale din vara anului viitor, întrebat dacă vor alege să meargă pe liste separate sau pe liste comune, Marin Iancu s-a ferit să dea un răspuns exact, spunând că: „Decizia finală va fi luată de președintele Gabriel Oprea, urmând a fi comunicată la timp și respectată întocmai”.
 
 
Cosmin Ciorei: „UNPR Olt stă foarte bine la capitolul credibilitate!”
La rândul său, dorind să intervină pe tema sus-amintită, și căutând că expună și punctul de vedere al organizației locale UNPR, Cosmin Ciorei, președintele tinerilor progresiști olteni a precizat: „PSD-ul a făcut o propunere partidului nostru de a candida pe liste comune, dar pot să vă spun că-n clipa de față UNPR Olt stă foarte bine la capitolul credibilitate și nu ne grăbim să luăm o decizie în sensul acesta”.
În final, același Ciorei, a adresat o invitație tuturor celor interesați de artă și frumos precizând că în perioada 23-25 octombrie 2015, la sediul UNPR din Slatina va avea loc un vernisaj de artă ce va cuprinde pictură, goblenuri, lucrări din lut, dar și fotografie: „Cu această ocazie, tinerii talentați își pot expune lucrările în fața unor critici de artă și suntem siguri că totul va fi pe placul lor, dar și al celor ce vor veni aici. De reținut că deschiderea va avea loc vineri seara, pe 23, la ora 19.00”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.