Acasă Cultură Lansări de publicaţii în cascadă, la a III-a ediţie „Interludica”

Lansări de publicaţii în cascadă, la a III-a ediţie „Interludica”

193

Iubitorilor de cultură li s-a pregătit, de marţi 20 octombrie a.c., la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, un program foarte încărcat de lansări de carte şi de piese de teatru.

A treia ediţie a evenimentului cultural „Interludica” se va desfăşura în perioada 20-22 octombrie 2015.

Conceput ca un dialog al artelor, evenimentul din anul acesta vă propune în prima zi, adică marţi 20 octombrie 2015, cu începere de la orele 16,00, lansarea la Slatina a câtorva titluri de carte incitante, semnate de scriitori contemporani: Cornel Udrea – Cluj-Napoca; Nicu Cismaru – Râmnicu Vâlcea; Marian Bărăscu – Drăgăşani; Marian Malciu – Slatina; Dumitru Sârghie – Slatina; Puiu Răducan – Râmnicu Vâlcea; Valeru Ciurea – Slatina; Constantin Triță – Piatra-Olt; Nicolaie Tony Dincă – Slatina; Adriana Neacşu – Slatina. Ion Tîlvănoiu cu titlul „Publicatii periodice din Olt și Romanaţi“, revista „Olt Art“, prezentată de Constantin Voinescu şi revista „Memoria Oltului“ prezentată de Ion Tîlvănoiu.

Seara, de la 18:30, actorul Dorel Vişan va susţine un recital extraordinar.

Cea de-a doua zi este dedicată artelor vizuale şi teatrului. De la ora 18,00 va fi vernisată expoziţia de fotografie româno-chineză „România şi China pitorească“, iar cu începere de la 18:30 va avea loc spectacolul de teatru „Despre oameni şi câini“, în regia lui Tony Dincă.

Ultima zi a eveniemntului cultural este dedicată unui spectacol care a avut mult succes la Slatina: „Pasărea măiastră“, în interpretarea excepţională a actriţei Adriana Trandafir, dar asta de la orele 19:00. Accesul la aceste evenimente se va face doar de către cei care au spirit cultural dezvoltat, restul este gratuit. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.