Acasă Politic Felicia Man, tot mai activă!

Felicia Man, tot mai activă!

256

 

Organizația Femeilor Social Democrate Olt a organizat astăzi, 15 octombrie 2015, o acțiune de conștientizare a pericolului pe care îl reprezintă traficul de persoane, marcând astfel ziua de 18 octombrie, declarată Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

 

În acest sens, OFSD Olt a distribuit în Slatina, Caracal și Balș pliante cu scopul de a îi informa, în special, pe tineri despre pericolele care îi pândesc, despre modul în care sunt atraşi în capcane şi cum anume să se ferească de traficanţii de fiinţe umane.

Acțiunea a fost organizată de femeile social democrate, alături de președintele PSD Slatina, Emil Moț și face parte din calendarul de activități al OFSD Olt.

„Femeile social democrate sunt alături de cetățenii județului Olt, permanent preocupate de problemele acestora, iar această acțiune își propune să conștientizeze pericolul pe care îl reprezintă traficul de persoane, modalitățile de recrutare. În același timp, ne-am propus să-i informăm pe cetățeni unde pot apela dacă se confruntă cu acest pericol”, a precizat președintele OFSD, profesorul Felicia Man.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.