Acasă Politic ALDE Olt. Mesaje de interes public

ALDE Olt. Mesaje de interes public

590
Vineri, 9 octombrie 2015, trei voci importante ale ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, formată la Slatina din PC şi PLR): preşedintele Organizaţiei Judeţene a formaţiunii politice, senatorul Mihai Niţă şi cei doi candidaţi în competiţia internă pentru desemnarea candidatului oficial pentru Primăria Slatinei, Ioan Ciugulea şi Cristian Bircea, au susţinut o conferinţă de presă cu câteva subiecte pe care, prin intermediul presei, aceştia au vrut să le transmită cetăţenilor.
 
A doua putere din judeţ
ALDE Olt prinde tot mai mult contur pe scena politică judeţeană şi are ţeluri măreţe. Aceştia doresc să devină a doua putere în judeţ, motiv pentru care s-au şi grpbit să consolideze peste 50% din organizaţiile locale şi, în special, pe cea municipală din Slatina.
„În urma organizării, sperăm atât în municipiul Slatina, cât şi în tot judeţul să avem rezultate foarte bune şi dorim să devenim a doua forţă politică din judeţ.”, a spus Mihai Niţă, preşedintele ALDE Olt.
 
Foşti penelişti în ALDE
Unul dintre candidaţii din competiţia internă pentru desemnarea celul care va intra în lupta locală pentru fotoliul de primar al Slatinei, Ioan Ciugulea, este foarte optimist în ceea ce înseamnă organizarea formaţiunii politice din care face parte. Acesta se mai mândreşte şi cu faptul că mulţi fosşi penelişti aderă la ALDE Olt.
„Surpriza mea plăcută este că mai avem de purtat discuţii decât în 21 de localităţi. La sfârşitul acestei săptămâni mergem în cinci localităţi în care avem adunările generale, săptămâna viitoare în 10 şi eu cred că vom avea toate cele 112 localităţi. Mă bucură faptul că majoritatea foştilor membri PNL doresc să adere la ALDE”, a declarat Ioan Ciugulea.
 
Alexandru Măceşanu, şi la ALDE
Cunoscut pentru „turismul” politic pe care îl are la activ, Alexandru Măceşanu a ajuns şi la ALDE, după ce a părăsit un alt partid pentru că a acceptat oferta cea mai bună financiar. Cei de la ALDE Olt au susţinut că nu se tem că acesta ar putea pleca cu baza de date, aşa cum se vehiculează, deoarece este securizată şi se află la centru. Până atunci, aceştia primesc în rândurile lor orice persoană care poate aduce voturi.
„Orice persoană, care poate să ne aducă voturi, este importantă. Este o achiziţie importantă”, a declarat Niţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.